(Poistunut julkaisusta)

Jakeluauton kuljettaja - kaikkien janoisten sankari
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.3.2019
Toimenkuva
Etsimme nyt asiakkaallemme paria C-kortillista jakeluautokuskia vakituiseen työsuhteeseen suoraan kuljetusliikkeen omille listoille. Kaikkien janoisten sankarina roudaat Hartwallin juomia Turun kaupungin alueella oleviin kauppoihin ja ravintoloihin. Työpäivät alkavat pääasiassa aikaisin aamusta ja työtunteja kertyy 30-70 /vko. Pystyt kuitenkin hieman myös itse vaikuttamaan työaikoihisi.
Odotamme sinulta
Energiasi ovat huipussaan aamuisin ja omaat asiakaspalveluhenkisen asenteen. Kuljetustyöt kiinnostavat sinua oikeasti ja olet valmis sitoutumaan pidemmäksi aikaa. Sinulta löytyy joustavuutta työajoissa, jos tarve niin vaatii. Sinulla on lähes Kippari Kallen voimat – sillä niitä tulet tarvitsemaan, kun juomia kuljetetaan nokkakärryillä asiakkaille. Tässä työssä vaaditaan suomen kielen taidon lisäksi pätevyydet ammatilliseen ajoon, C-ajokortti ja digipiirturikortti.
Muut tiedot
Haluatko vakituisen ja vaihtelevan työn kuljetuksen parissa, jossa saat samalla hieman treeniä? Silloin tämä tehtävä on juuri sinulle!! Täytä hakemuksesi oheisesta linkistä jo tänään, niin kutsun sinut haastatteluun.
Kesto
Yli 12 kk
Lisätietoja
Aivi Elo, Aivi.Elo@vmp.fi, 040 307 5014
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 31.03.2019 mennessä.