Jakaja

PKS Jakelu Oy
Tietoa tehtävästä

Tule mukaan PKS Jakelun kasvavaan tiimiin. Mahdollistamme pääkaupunkiseudulla arkipäivinä postin kulun niin yrityksille kuin yksityishenkilöille. Panostamme työntekijöiden työn joustavuuteen ja tarjoamme työkokonaisuuksia niin uransa vasta aloittaville kuin kokeneemmillekin konkareille. Työskentelemme aina asiakaslähtöisesti ja lunastamme palvelulupauksemme motivoituneen henkilöstömme ansiosta.

Haemme PKS Jakelulle kesäksi jakajia viemään osoitteelliset postit, kirjeet, aikakauslehdet ja pienet paketit tilaajille suoraan kotiovelle tai postilaatikkoon.

Jakelussa työskennellään joustavasti päivävuorossa noin neljän-kahdeksan tunnin työvuoroissa maanantaista perjantaihin. Aamuvirkut aloittelevat työt jo aamulla seitsemän aikoihin ja hitaita aamuja arvostavat lähtevät liikkeelle vasta aamupäivällä.

Odotamme sinulta itsenäistä ja ripeää työotetta, positiivista asennetta ja pääkaupunkiseudun tuntemusta. Tehtävään koulutetaan erikseen, joten aiempaan kokemusta tärkeämpänä pidämme halua oppia uutta, hyviä ajotaitoja sekä sujuvaa suomen- tai englannin kielen taitoa. Tarvitset työhön vähintään 18-vuoden ikää, oman auton ja ajokortin.

Tarjoamme sinulle kesäksi tai opintojen oheen pidemmäksikin aikaan työtä mukavassa tiimissä. Työpaikkasi on pääsääntöisesti Vantaalla, mahdollisesti myös muualla pääkaupunkiseudulla. Palkkaa maksetaan jakelun työehtosopimuksen mukaisesti kaksi kertaa kuukaudessa piiriaikamallin mukaisesti, johon vaikuttaa mm. jaettavien tuotteiden määrä, reitin pituus ja reitin rakenne. Oman auton käytöstä maksamme verovapaan kilometrikorvauksen.

Tutustu työhön ja jätä hakemuksesi osoitteessa https://www.pksjakelu.fi/hae-jakajaksi

Jätäthän hakemuksesi yhteydessä tietoa itsestäsi ja toiveistasi työn aloituksen ja keston suhteen.

Yhteystiedot

Ilmianna kiinnostuksesi tai vinkkaa kaverille 26.4.2021 mennessä! Hakemuksen voit täyttää "Tutustu työpaikkaan" -linkin kautta.

Tutustu työpaikkaan
Tietoa työnantajasta