Jakaja
PKS Jakelu

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 20.1.2021

Työ juuri sinua varten!

 

Löydä kauttamme uusi suunta tai kokonaan uusi alku työelämälle. Tarjoamme mahdollisuuksia osa-aikaiseen tai kokoaikaiseen jakajan työhön osoitteellisen postinjakelun parissa.


Etsimme itsenäiseen työhön kykeneviä, vastuullisia ja hyvällä fyysisellä kunnolla varustettuja jakajia, jotka on varustettu positiivisella ajatusmaailmalla sekä halulla kehittyä tulevaisuuden osaajaksi. Jakelu suoritetaan omalla autolla, joten työtä varten tarvitset ajokortin ja auton.


Tarjoamme nuoren yrityksen kehitysmyönteisen ja iloisen työympäristön. Opastamme sinut työn alkuun tarjoamalla kattavan perehdytyksen ja työn arjessa tukena on osaava toimihenkilökunta. 
 

 

Tietoa meistä

Olemme pääkaupunkiseudulla toimiva yksityinen postinjakeluyritys. Jaamme yritysten lähettämiä kirjeitä, aikakauslehtiä ja pienpaketteja. Jaettavat tuotteet on valmiiksi lajiteltu optimaaliseen jakojärjestykseen, jota seurataan sähköisestä jakokirjasta.

Jakajan työ sopii sellaiselle henkilölle, jolla on ajokortti ja oma auto käytettävissä jakelutyöhön ja on valmis työskentelemään päiväaikaan maanantaista perjantaihin.  Viikonloput olemme vapaalla.

 

Jakajan työnkuva

Työ on itsenäistä, omaan tahtiin tehtävää osoitteellista jakelua.

Työaika on hyvin joustava, jokaisen jakajan omaan tilanteeseen sopien. Työvuoron voi aloittaa esimerkiksi klo 7-9 välillä ja työpäivän pituus vaihtelee tuotteiden määrästä riippuen, sekä siitä kuinka monta piiriä päivässä jakaa. Keskimäärin työtunteja tulee viikossa n. 20-40 h.

 

Korvaus

Noudatamme Medialiiton ja Teollisuusliiton jakelua koskevaa työehtosopimusta, mikä takaa sen, että olet työaikana vakuutettu, saat työterveyshuollon sekä palkallisten lomien kertymisen.

Jakelutyöstä maksettava palkka on TESin mukainen, sekä oman auton käytöstä maksetaan verovapaa kilometrikorvaus. Palkan lisäksi meillä on mm. bonusjärjestelmä ja mahdollisuus osaamisen karttuessa siirtyä myös muihin tehtäviin.

 

Koulutus

Työt aloitetaan 2 päivän pituisella palkallisella koulutusjaksolla, jonka jälkeen alkaa itsenäinen jakelu.

Jakoreiteillä on käytössä työaikamalli, jossa jokaisella jakopiirillä on päivittäinen työaika. Jos työajan alittaa, saa silti piiriltä täyden palkan. Tavoitteena on mahdollistaa jakajalle mahdollisimman suuret ansiot tekemällä paljon töitä. Jakelureittimme alkavat joko Vantaan Koivuvaaran terminaalistamme tai jakopiireille sijoitetuilta noutopisteiltä, joista jakaja saa mm. valmiiksi lajitellut tuotteet.

 

Lähetä hakemuksesi ja tule mukaan iloiseen tiimiimme!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1416552
  • Tehtäväalue: Liikenne ja logistiikka, Asiakaspalvelu
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo, Vantaa, Helsinki
  • Lisätietoja antaa: Toni & Mari rekry@pksjakelu.fi