Jakaja
PKS Jakelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.8.2020

Työ juuri sinua varten!

 

Jakelutyössä on joustavat työajat ja aina vapaat viikonloput.

Tarjoamme perehdytyksen tehtäviin, kilpailukykyisen palkkauksen ja itsenäisen työn. 

Meillä työn ja vapaa-ajan voi mahdollisuuksien mukaan sovittaa omaan elämäntilanteeseen sopivaksi. 

 

Tietoa meistä

Olemme pääkaupunkiseudulla toimiva yksityinen postinjakeluyritys. Jaamme yritysten lähettämiä kirjeitä, aikakauslehtiä ja pienpaketteja. Jaettavat tuotteet on valmiiksi lajiteltu optimaaliseen jakojärjestykseen, jota seurataan sähköisestä jakokirjasta.

Jakajan työ sopii sellaiselle henkilölle, jolla on ajokortti ja oma auto käytettävissä jakelutyöhön ja on valmis työskentelemään viitenä päivänä viikossa.  Myös pääkaupunkiseudun tuntemuksesta on iso etu jakelureiteillä.

 

Jakajan työnkuva

Työ on itsenäistä, omaan tahtiin tehtävää osoitteellista jakelua.

Työaika on hyvin joustava, jokaisen jakajan omaan tilanteeseen sopien. Työvuoron voi aloittaa esimerkiksi klo 7-9 välillä ja työpäivän pituus vaihtelee tuotteiden määrästä riippuen, sekä siitä kuinka monta piiriä päivässä jakaa. Keskimäärin työtunteja tulee viikossa n. 20-40 h.

 

Korvaus

Noudatamme Medialiiton ja Teollisuusliiton jakelua koskevaa työehtosopimusta, mikä takaa sen, että olet työaikana vakuutettu, saat työterveyshuollon sekä palkallisten lomien kertymisen.

Jakelutyöstä maksettava palkka on TESin mukainen, sekä oman auton käytöstä maksetaan verovapaa kilometrikorvaus.

Palkkaa maksetaan kaksi kertaa kuukaudessa.

 

Koulutus

Työt aloitetaan 2 päivän pituisella palkallisella koulutusjaksolla, jonka jälkeen alkaa itsenäinen jakelu.

Osalla jakoreiteistä on käytössä työaikamalli, jossa jokaisella jakopiirillä on päivittäinen työaika. Jos työajan alittaa, saa silti piiriltä täyden palkan. Tavoitteena on mahdollistaa jakajalle mahdollisimman suuret ansiot tekemällä paljon töitä. Jakelureittimme alkavat joko Vantaan Koivuvaaran terminaalistamme tai jakopiireille sijoitetuilta noutopisteiltä, joista jakaja saa mm. valmiiksi lajitellut tuotteet.

 

Lähetä hakemuksesi ja tule mukaan iloiseen tiimiimme!

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot