Jakaja
Sanoma Media Finland / EarlyBird

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.1.2019

ALOITA UUSI URA JA ANNA VALOISAN AIKA ITSELLESI

 

 

EarlyBird on pieni mutta pippurinen Sanoma Media Finlandiin kuuluva yksikkö rikkomassa jakelun perinteitä ja vastaamassa tulevaisuuden työelämän haasteisiin.

EarlyBird etsii parveensa vielä muutamaa tarkkasilmäistä jakelijaa mahdollistamaan EarlyBird jakelun hallittua laajenemista Hyvinkäälle sekä muille tuleville uusille alueille, kuten Kirkkonummelle ja Lohjalle.

Voisitko sinä olla meidän etsimämme henkilö mahdollistamassa varhaisjakelua teräksisenä jakajana, jota ei tuulet ja tuiskut häiritse?

EarlyBird jakajan tehtävänä on toimittaa tilattuja tuotteita, kuten sanomalehtiä ja muita painotuotteita niiden tilaajille sovittuna aikana aamuyön tunteina, kun muut vielä nukkuvat.

EarlyBird jakajana sinulla ei tarvitse olla yöllä työskentelystä tai  jakelusta aiempaa kokemusta, mutta niistä on selkeää etua. Jakelun apuna sinulla on käytössäsi oma auto ja puhelin, johon saat ladattua jakajasovelluksen ja sähköisen jakokirjan, eli jonkinlainen kokemus mobiilin ja nettisovelluksien käytöstä on suotavaa. Sinun tulisi myös pystyä kommunikoimaan suomeksi tai englanniksi.

MITÄ SEURAAVAKSI?

REKISTERÖIDY JAKAJAKSI

EarlyBird tarjoaa sinulle mahdollisuuden olla mukana osana nopeasti kasvavaa toimintaa.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa Mari Jokinen 040 182 8919 tai info@earlybird.sanoma.com

Käsittelemme rekisteröitymisiä sitä mukaan, kun niitä saapuu, eli ethän aikaile! Me jo kovasti odotamme uusia EarlyBirdejä riveihimme.

Tässä tehtävässä onnistuu parhaiten henkilö, joka ymmärtää jakelun kokonaisuutena tilaus-toimitusketjussa ja kykenee omalla toiminnallaan varmistamaan jakelun sujuvuuden. Hallitsee hermonsa liukkaillakin keleillä mutta ei anna kiireen tunnun vaikuttaa jakelun laatuun. Jakajan tehtävänä on jakelun lisäksi huolehtia siitä, että jakokirjan tiedot yksityiskohtineen on kunnossa. EarlyBird –jakajat  arvostavat työn itsenäisyyttä, työrauhaa ja työstä maksettavaa korvausta. Teemme töitä tosissamme, mutta emme totisesti.

TESTAA JAKOTAITOSI

 

Mitä sinä tekisit jos olisi koko päivä aikaa

#KOKOPÄIVÄAIKAA

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot