(Poistunut julkaisusta)

Jakaja
Sanoma Media Finland / EarlyBird

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.10.2018

EarlyBird toimii tällä hetkellä jo seitsemällä eri paikkakunnalla ja työllistää n. 150 itsenäistä varhaisjakajaa sekä yrittäjää. Varhaisjakeluverkossamme on jaettavana tutut tilattavat sanomalehdet kuten Helsingin Sanomat, Kauppalehti ja Keski-Uusimaa, sekä aikakauslehtiä kuten Kodin Kuvalehti ja ET – lehti. Jakelussamme kulkee mukana myös osoitteellisia kirjeitä ja pienpaketteja.

 

Olemme laajentumassa joulukuussa

HYVINKÄÄLLE, TUUSULAAN JA PORNAISIIN

ja tarvitsemme lisää vahvistusta joukkoihimme.

 

Etsimme nyt iloiseen joukkoomme uusia VARHAISJAKELUN AMMATTILAISIA.

Varhaisjakelun parissa pääset työskentelemään itsenäisesti ja tekemään jakelutyöstä bisneksen itsellesi.

 

Kaikki jakelussamme olevat tuotteet ovat tilattavia tuotteita, joiden ilmestyminen ajallaan on ensiarvoisen tärkeää asiakkaillemme. Tehtävänäsi on osallistua tiiviisti jakotyöhön, mutta myös osaltasi tukea jakelun onnistumista sovituilla alueilla erilaisissa tehtävissä.

 

Odotamme sinulta vähintään 2 vuoden kokemusta sanomalehtien jakelusta tai vastaavasta yötyöstä. Olet toiminut varhaisjakajana, esimiehenä tai toiminut yövalvojana. Yrittäjänä toimiminen tai yrittäjähenkisyys on selkeä etu. Odotamme myös oma-aloitteisuutta, huolellisuutta, sekä kykyä tehdä itsenäisiä päätöksiä.

 

Työt alkavat marraskuussa tai sopimuksen mukaan mahdollisimman nopeasti.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä niin jätä yhteystietosi meille mahdollisimman pian osoitteessa: www.earlybird.fi/get-a-quote