(Poistunut julkaisusta)

Jakaja
Sanoma Media Finland / EarlyBird

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.10.2018

EarlyBirdit aloittavat jakelun Hyvinkäällä, Tuusulassa ja Pornaisissa 4.12.2018!

Jakelutuotteina on tilattavia tuotteita, kuten Suomen suurimpia sanomalehtiä (mm. Helsingin Sanomat, Keski-Uusimaa ja Aamuposti), aikakauslehtiä (mm. Kodin Kuvalehti ja ET-Lehti sekä yrityskirjeitä ja pienpaketteja. Jakeluaika on aina puolesta yöstä aamukahvihetkeen saakka.  Toimintamme kokoajan kasvaessa tarvitsemme lisää jakajia joukkoomme.

EarlyBird -jakelijana toimit itsenäisesti freelancerina tai yrittäjänä. Saat suunnitella työsi itsenäisesti ja valita minä päivinä teet työtä. Pääset myös vaikuttamaan siihen, millä alueella ja millaisilla jakelureiteillä työskentelet. Piirien määrän voit valita sen mukaan, kuinka paljon haluat jakelua tehdä.

Jakelutyöhön tarvitset vain hyvän asenteen, oman auton ja älypuhelimen. Lähetykset toimitetaan sinulle valmiissa jakojärjestyksessä piirikohtaisesti jättöpaikoille, joten lajittelutyötä ei tarvita! Sähköinen jakokirja mahdollistaa nopean ja tehokkaan jakamisen, sekä opastaa työssä eteenpäin.

Tehtävässä onnistumisessa tärkeintä on motivaatio tehdä rankkaakin jakelutyötä aamun varhaisina tunteina, kun muut vielä nukkuvat, sekä halu pelastaa ihmisten aamuhetket toimittamalla heille painetut uutiset ajoissa. Paikallistuntemuksesta, sekä kyvystä tehdä työtä itsenäisesti on etua. Tehtävässä onnistuaksesi sinua tukee alueesi koordinaattori.

EarlyBird – jakajan ominaisuuksia on rehti ja reipas asenne, halu kehittyä jakelutehtävässä, kyky kommunikoida sujuvasti joko englanniksi tai suomeksi, sekä vastuuntunto tehtävää kohtaan.

Testaa sopivuutesi jakajaksi pelaamalla jakajapeliä!

Voit tutustua jakelualueisiimme ja palkkiomalliin lataamalla itsellesi "EarlyBird jakelu" sovelluksen.

 

Lisätietoja tehtävästä voi tiedustella Marilta ja Rikulta info@earlybird.sanoma.com tai puh arkisin klo 13-15, 040 182 8919.