(Poistunut julkaisusta)

Jäätelömyyjiä kotimaan kaukojuniin, kesätyö
Avecra

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.2.2020

Onko sinulla palava halu palvella asiakkaita?
Pidätkö liikkuvasta työstä ja alati vaihtuvista maisemista?
Ovatko huipputyökaverit sinulle tärkeitä?
Oletko valmis vaihteleviin, välillä pitkiinkin työpäiviin?

Jos vastasit kyllä, hae meille kesätöihin JÄÄTELÖMYYJÄKSI junien kiehtovaan maailmaan!

Haemme  määräaikaiseen työsuhteeseen (90 h/3 vkoa) 14.6. - 15.8.2020 jäätelömyyjiä kotimaan kaukojuniin Helsinkiin, Tampereelle ja Ouluun.

Mikäli olet vähintään 16-vuotias ja sinussa on roppakaupalla iloisuutta, asiakaspalveluhenkisyyttä, matkustusvalmiutta ja puhut sujuvasti suomea sekä sinulla on aito halu palvella asiakkaitamme yhteisellä matkalla, voisit olla yksi tulevan kesän jäätelömyyjistämme!

Tarjoamme sinulle mielekkään työn, työvaatteet, perehdytyksen työhön, hyvän työterveyshuollon ja matkustusoikeuden junissa.

Jos kiinnostuit, täytä lyhyt sähköinen hakulomakkeemme 1.3. mennessä. Kerro hakulomakkeeseen liitettävässä vapaamuotoisessa hakemuksessasi lyhyesti miksi juuri sinä olisit sopiva jäätelömyyjä ja mitä kokemusta sinulle on ehtinyt kertyä jo työelämästä (esim. TET). Käsittelemme hakemuksia päivittäin ja rekrytoimme heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten ole nopea! 

Tarkkailethan sähköpostiasi, sillä lähetämme jo hakuajan aikana videohaastattelukutsun niille, joista haluamme kuulla lisää!

Mikäli sinulla on kysyttävää jäätelömyyjän tehtävästä, laita sähköpostia kirsi.hynnila@vr.fi ja kysyä lisätietoja. Valitettavasti emme ehdi vastaamaan puhelintiedusteluihin. 

VR:n matkustajaliikenteen matkamäärät ovat kasvaneet vuodesta 2015 lähtien yli 10 prosenttia. Ajamme kaukoliikenteessä noin 300 ja lähiliikenteessä noin 800 vuoroa päivittäin. Viime vuonna junissamme tehtiin lähes 124  miljoonaa matkaa. Meitä on yhteensä 2500 ammattilaista mahdollistamassa sujuvia ja huolettomia matkoja asiakkaillemme. Saamme erityisesti kiitosta henkilökuntamme ammattitaidosta ja ystävällisestä palvelusta. Moni valitsee junan myös sen ilmastoystävällisyyden takia. Matkustajaliikenteeseen kuuluu myös bussiyhtiö Pohjolan Liikenne sekä ja ravintola- ja cateringpalveluja tarjoava Avecra. Olemme osa VR-konsernia.

Olemme mukana