(Poistunut julkaisusta)

JÄÄTELÖKONEENHOITAJIA / PAKKAAJIA
Unilever Ingman Production

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.1.2020

Ingman tarjoaa suomalaisille jäätelönystäville niin kotimaiset klassikot kuin kansainväliset menestysmerkit!

Unilever Ingman Production Oy, Sipoon jäätelötehdas, hakee nyt kausityöntekijöitä määräaikaiseen työsuhteeseen jäätelöntuotantotehtäviin.


JÄÄTELÖKONEENHOITAJIA / PAKKAAJIA


JÄÄTELÖKONEENHOITAJAN JA PAKKAAJAN tehtäviin kuuluu jäätelöpakkauslinjalla työskentely osana tuotantotiimiä. Työ sisältää jäätelön pakkaamiseen liittyvien laitteiden toiminnan valvontaa, operointia, tuotteiden pakkaamista, tuotelaadunvalvontaa, linjan puhtaanapitoa sekä muita erikseen määriteltäviä tehtäviä. Työ on kolmivuorotyötä.

Eduksi katsomme: Aiemman työkokemuksen elintarvikealalla tai muussa tuotantolaitoksessa, mutta perehdytämme tiimiin myös nuoria ilman työkokemusta. Vaadimme sinulta kuitenkin 18-vuoden ikää, ahkeraa ja motivoitunutta asennetta, sekä kykyä toimia tiiviisti yhdessä muun tuotantotiimin kanssa.

Kurkista Sipoon tehtaalle tästä: https://www.youtube.com/watch?v=zL_Sdt0IX8g.


Työ alkaa 2020 huhtikuun alussa / sopimuksen mukaan ja kestää 2-4 kuukautta sesongin vilkkaudesta riippuen / sopimuksen mukaan. Aloitusaika voidaan myös sopia joustavasti.

HAKUAIKA:
11.3.2020 saakka, mutta hae paikkaa pikaisesti, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana ja täytämme paikkoja sopivien henkilöiden löydyttyä.

CV:t ja vapaamuotoiset hakemukset rekrytointisähköpostiimme: kesarekry.ingman@unilever.com. Mainitsethan hakemuksessasi, koska pystyisit aloittamaan työt.