Jäätelökioskin myyjä Vierumäelle kesäksi
VIERUMÄKI COUNTRY CLUB OY

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.3.2020
VIERUMÄKI COUNTRY CLUB OY
Vierumäki Country Club Oy kehittää, tuottaa, toteuttaa ja markkinoi korkealaatuisia kokous- ja kongressi- sekä liikunta- ja hyvinvointipalveluja, niitä tukevia ravintola-, kahvila- ja catering-palveluja sekä majoitusta, rakennustoimintaa ja kiinteistömyyntiä.

Vierumäki Country Club Oy tarjoaa myös muun muassa yksityisille asiakkaille liikunta- ja hyvinvointipalveluja sekä järjestää yrityksille kokous- ja liikuntapäiviä sekä virkistyspaketteja.

Toimenkuva
Kesäaikaan alueellamme palvelee kaksi jäätelökioskia, joihin haemme iloisia ja palvelualttiita henkilöitä.
Greenin kaupan&kahvilan sekä Tahkon kahvilan pihamaille pystytettävien kioskien parissa työskentelevän työtehtäviin kuuluvat myös kahviloiden aputyöt ja terassialueista huolehtiminen. Tule siis nauttimaan aurinkoisista kesäpäivistä kepeässä ulkoilmassa.

Jäätelökioskin myyjän työaika vaihtelee klo 08-22 välisenä aikana ja työtä teemme kaikkina viikonpäivinä. Työtunteja voimme sopimukseen kirjata toivomasi määrän. Jäätelökioskit ovat avoinna toukokuussa sekä elokuun pari viimeistä viikkoa viikonloppuisin, kesäkuusta elokuun puoliväliin saakka joka päivä.”
Odotamme sinulta
Haemme innostuneita ja iloisia tyyppejä, joille mieleenpainuvan asiakaskokemuksen tuottaminen on kunnia-asia,
työkaverin kanssa homma sujuu ongelmitta ja jolla on aitoa halua oppia ja ottaa selvää työympäristöstään.
Meillä pääset nauttimaan mahtavista henkilökuntaeduista, mm. ilmaisista liikuntapaikoista ja -tunneista sekä hyvistä alennuksista alueemme ravintoloissa!
Muut tiedot
Täytä hakemus osoitteessa www.vmp.fi tai soita toimistollemme (ark 9-15) puh. (03) 873 200, jos sinulla on jo hakemus meillä, niin päivitetään tietosi.

Eezy Oyj on Suomen monipuolisin henkilöstöpalveluja tarjoava yritys, joka tuntee työelämän Hangosta Utsjoelle ja työllistää noin 30 000 ihmistä. Vuonna 2018 yhteenlaskettu liikevaihtomme oli noin 300 miljoonaa euroa, ja kasvumme jatkuu. Tavoitteenamme on olla markkinajohtaja Suomessa vuoteen 2022 mennessä.
Kesto
Kesä 2020
Lisätietoja
Essi Salomaa, lahti@vmp.fi, 03 873 200
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 31.03.2020 mennessä.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1346527
  • Tehtäväalue: Hotelli- ja ravintola-ala
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Tuntityö
  • Hakuaika päättyy: 31.3.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Essi Salomaa (lahti (a) vmp.fi)
  • Puhelin: 03 873 200
  • Sijainti: Vierumäki