(Poistunut julkaisusta)

Jäähdytysasiantuntija, teknisten tilojen suunnittelu ja kehitys
DNA Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.1.2020

Tekniikka/Verkkoinfrapalvelut/Teknisten tilojen suunnittelu ja kehitys

DNA:n tekniikka hakee jäähdytysasiantuntijaa Helsinkiin teknisten tilojen suunnittelu ja kehitys- tiimiin.

Asiantuntijana vastaat teknisten tilojen toiminnan ja toimintavarmuuden kehittämisestä. Toimit nimettyjen projektien vetovastuullisena sekä asiantuntijatukena rakennuttamis- ja ylläpito organisaatioillemme. Olet tiiviissä yhteistyössä, niin sisäisten sidosryhmien, kuin ulkoisten asiantuntijatahojen kanssa.

Etsimällämme henkilöllä on tehtävään soveltuva kiinnteistöautomaation tai LVI- alan AMK/korkeakoulututkinto ja vähintään kolmen vuoden kokemus vastaavista tehtävistä. Sinulla saattaa myös olla soveltuva teknikon koulutus ja vankka työkokemus jäähdytysalan tehtävistä.  Erityisesti tehtävässä korostuu jäähdytystekniikan asiantuntemus. Kokemuksen myötä sinulla on hyvä tuntemus varmennetuista talotekniikan järjestelmistä, mielellään datakeskus / operaattoriympäristössä.

Työskentelyasenteesi on oma-aloitteinen ja aktiivinen, ja sinulla on näyttöjä kyvystäsi saavuttaa annetut tavoitteet. Työskentelet päämäärätietoisesti ja vastuullisesti sekä pystyt tekemään perusteltuja päätöksiä kokonaisuus huomioiden. Teknisen osaamisen lisäksi odotamme sinulta hyviä vuorovaikutustaitoja sekä halua kehittyä alalla. Pystyt kommunikoimaan teknisissä asioissa suomen lisäksi englannin kielellä.

Tehtävä edellyttää turvallisuusselvitystä.

Meillä viihdytään, koska ammattilaistemme keskuudessa vallitsee vahva, innostunut tekemisen meininki. Vaikka otammekin työmme ja asiakkaamme vakavasti, pysyy meillä silti hymy huulilla ja ilo mukana työpäivissä. Tarjoamme haastavan ja palkitsevan työn, modernit työtilat, uudenaikaiset työvälineet ja -tavat sekä huikeat työkaverit läpi organisaation. DNA:lla voit työskennellä mutkattomasti siellä missä sinulle parhaiten sopii.

DNA:lla on kehittymisen kulttuuri, joka ruokkii onnistumisia. Pääset siis näyttämään osaamisesi ja kehittämään itseäsi edelleen. Voit tutustua kulttuuriimme ja etuihimme tarkemmin: https://corporate.dna.fi/kulttuuri#dnan_kulttuuri

Lisätietoja tehtävästä antaa Petri Kiiskinen, puh. 0440442274, petri.kiiskinen(at)dna.fi

 

Innostuitko? Haluamme kuulla sinusta! Hae tehtävää Täytä hakemus -linkin kautta mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 26.1. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.