IV-Työnjohtaja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.1.2020

Etsimme nyt ammattitaitoista IV-TYÖNJOHTAJAA pääkaupunkiseudulle.


ISS Business, IT & HQ yksikkö tuottaa mm. liike-, teollisuus- ja julkisten kiinteistöjen teknisiä huolto-, korjaus- ja uudistamispalveluita globaaleissa asiakkuuksissa. Vastuullamme on varmistaa kiinteistöjen laadukas toiminta, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokas energiankäyttö. Palvelutuotteemme ulottuvat pienistä huolto- ja korjaustöistä aina kokonaisvaltaisiin kiinteistöpalvelusopimuksiin asti.


Työnjohtajana vastaat alueen esimiestehtävistä, tarjousten laskennasta ja operatiivisesta toiminnasta. Toimit tiiviissä asiakasyhteistyössä vastaten asiakkaalle raportoinnista, teknisestä neuvonnasta ja osallistumisesta asiakkaiden toiminnan suunnitteluun omalla vastuualueellasi. Toimit myös tulosvastuullisena esimiehenä oman yksikkösi asentajille ja vastaat lisäksi nimettyjen kohteiden töiden valvonnasta, resursoinnista, työnjohdosta ja raportoinnista sekä työturvallisuudesta.


Tehtävässä menestyminen edellyttää tehtävään soveltuvaa koulutusta (esim. LVI-insinöörin tai teknikon tutkintoa) sekä riittävän laaja-alaista, mielellään muutaman vuoden IV-alan työkokemusta. Olet tuloksentekijä, yhteistyökykyinen verkostoituja, tehokas organisoija ja joustava tiimipelaaja. Toimimme kiinteästi yhteistyössä muiden toimialojemme kanssa, joten yhteistyötaitosi ovat tärkeässä roolissa tehtävässäsi. Eduksi katsomme suunnittelutaustan.  Lisäksi, tulemme teettämään hakijalle perustasoisen turvallisuusselvityksen, joten taustasi tulee olla nuhteeton, joka on edellytys työsopimukselle.


Meiltä saat haastavan, kokoaikaisen ja monipuolisen työpaikan isossa kansainvälisessä konsernissa. Tarjoamme mielenkiintoisen näköalapaikan nykyaikaisiin ja tulevaisuuden kiinteistöpalveluihin kehittyvässä ja kasvavassa yksikössämme.

Lisätietoja tehtävästä antaa Asiakkuuspäällikkö Mikael Helenius arkisin klo 9 - 15 numerosta 050 576 5413.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, käy täyttämässä oheisen linkin kautta lyhyt hakemuksesi meille mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 9.2.2020. Liitä mielellään mukaan myös ansioluettelosi.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot