(Poistunut julkaisusta)

IV-työnjohtaja
Bravida Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.5.2019

IV-työnjohtaja

Haemme talotekniikan osaajia kasvavaan talotekniikan palveluliiketoimintaamme. Jos tunnet vahvuudeksesi asiakaslähtöisen toimintatavan ja olet talotekniikan ammattilainen omalla alallasi niin saatat olla etsimämme henkilö.

Tule iloiseen ja nuorekkaaseen porukkaamme Vaasaan työnjohtajaksi!

Tehtäviisi kuuluu huollon organisointi, myynti ja tarjouslaskenta.

Olet esimiesvastuussa sopimusasiakkaiden IV-asennus- ja huoltokohteissa

Odotamme sinulta:

  • soveltuvaa koulutusta ja kokemusta IV-liiketoiminnan esimiestehtävistä
  • hyviä vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja sekä asiakaslähtöistä ajattelua
  • positiivista asennetta

Bravida

Bravida on johtava sekä urakoinnin että sähkö-, lv- ja ilmanvaihto- palvelujen toimittaja. Lisäksi tarjoamme palveluja monilla erikoisaloilla: turvallisuus, sprinkleri, jäähdytys ja kiinteistön muut tekniset toiminnot.  

Bravidalla olet yksi meistä 

Bravidalla teemme tiimityötä. Meillä on töissä kivaa yhdessä. Autamme toisiamme ja ilmapiirimme on avoin ja ystävällinen. Tämä tarkoittaa myös sitä, että haluamme huolehtia sinusta työntekijänä. Olemme vakuuttuneita siitä, että viihtyminen, terveys ja turvallisuus ovat tärkeitä yrityksen menestymisen kannalta.  

Kiinnostuitko?
Viimeinen hakupäivä tähän tehtävään on 30.6 mutta palkkaamme heti sopivan henkilön löydyttyä 

 

Bravida on Pohjoismaiden johtava taloteknisten ratkaisujen kokonaistoimittaja, joka työllistää noin 11 000 ammattilaista. Bravida tarjoaa sekä erikoispalveluita että kokonaisratkaisuja sähkö-, lämpö-, vesi- ja ilmastointitekniikassa, ja ne kattavat talotekniikan koko elinkaaren suunnittelusta asennukseen, käyttöön ja ylläpitoon. Bravida toimii yli 140 paikkakunnalla Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa ja Suomessa. www.bravida.fi

Yhteyshenkilö

Dennis Sundqvist

050 307 2117

dennis.sundqvist@bravida.fi