(Poistunut julkaisusta)

IV-työnjohtaja (suorarekrytointi)
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.4.2019

Haemme asiakkaallemme Varkauteen IV-työnjohtajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Työtehtävät pitävät sisällään mm. suunnittelua ja asiakasyhteydenpitoa, työmaakohteiden tarjousten laadintaa, kohteiden kartoituskäyntejä sekä työmaakokouksia.

Työnjohtajalta odotetaan sekä työnjohdollista että projektihallinnan osaamista, tehtävään sopivaa koulutusta ja työkokemustaustaa IV- ja rakennuspeltitöistä. Yhteistyötahoja ovat kunnat, yritykset ja yksityiset kotitaloudet Pohjois- ja Etelä-Savon alueella, jossa työt toteutetaan joko yksittäisinä urakoina tai kokonaisvaltaisena avaimet käteen- palveluna. Pystyt luontevasti toimimaan erilaisissa asiakasrajapinnoissa ja sinulla on hyvät sosiaaliset- ja tiimityötaidot sekä paineensietokyky.

IV-Työnjohtajan tehtävä on asiakkaan suorarekrytointi, jossa valittava hakija työllistyy suoraan asiakasyrityksen työntekijäksi.

Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja CV palkkatoivomuksineen oheisen hakulinkin kautta. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja työ alkaa sopimuksen mukaisesti.

Lisätietoja paikkaan liittyen antaa rekrytointivastaava Mari Laitinen, puh. 044 412 4279 tai mari.laitinen@rtkhenkilostopalvelu.fi.

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Panostamme paikalliseen, henkilökohtaiseen palveluun sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.