IV-/rakennusalan aputyöntekijä
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 20.8.2021

IV- aputyöntekijä Sastamalaan

Etsimme nyt IV-alan apukättä, jolla ei tarvitse olla alan koulutusta. Työnkuva muuttuu osaamisesi ja taitojesi karttuessa. Kiinnostuksen ja osaamisen mukaan sinun on mahdollista edetä haastavampiin tehtäviin. Haluamme, että työntekijämme kehittyvät ja oppivat! Työmaat vaihtelevat, mutta aluksi pääset työskentelemään uudispuolen kohteisiin kerrostalotyömaille. 

Haemme tehtävään alasta kiinnostunutta tekijää. Asiakasyrityksemme kouluttaa tekijän työhön, joten motivaatio ja into tehtävää kohtaan riittää! Toivomme reipasta asennetta sekä halua tehdä fyysistä työtä. Plussaa on, jos sinulla on rakennusalan tai lvi-alan tutkinto tai kokemusta alan tehtävistä. Myös harrastusten kautta kertynyt tekninen osaaminen katsotaan eduksi.

Toivomme, että sinulla on työturvallisuuskortti tai valmius suorittaa se sekä riittävä suomen kielen taito. 

Työmaalle lähdetään Sastamalasta aamulla kello 7.00. Haemme tekijää, joka voi sitoutua työhön pidemmäksikin aikaa. Jos haluat kehittää itseäsi työelämässäsi ja omaat hyvän ongelmanratkaisukyvyn, laitathan hakemuksen. 

Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä! Lisätietoa tehtävästä antaa Eezy Sastamala p. 044 596 4500/Ari tai sastamala.vmp@eezy.fi


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot