(Poistunut julkaisusta)

IV-Puhdistaja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.6.2018

Haemme ammattitaitoista ILMANVAIHTOKANAVIEN PUHDISTAJAA Kuopioon.

ISS Kiinteistöjen ylläpitopalvelut tuottaa mm. liike-, teollisuus- ja julkisten kiinteistöjen teknisiä huolto-, korjaus- ja uudistamispalveluita. Vastuullamme on yhdessä kiinteistöhuoltomme kanssa varmistaa kiinteistöjen laadukas toiminta, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokas energiankäyttö. Palvelutuotteemme ulottuvat pienistä huolto- ja korjaustöistä kokonaisvaltaisiin kiinteistöpalvelusopimuksiin.

Tehtäviisi kuuluu sekä IV-puhdistusta että IV-laitteiston mittausta ja säätöä. Työ on pääsääntöisesti arkipäivisin tehtävää päivätyötä. Tehtävä on vakituinen.

Arvostamme aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä, viimeisimpien mittalaitteiden käyttö ja kokemus katsotaan eduksi. Kuopion markkina-alueen tuntemus on plussaa. Olet yhteistyökykyinen ja palveluhenkinen ammattilainen ja toimit kentällä luontevasti sekä tiimissä että itsenäisesti. Tehtävässä työskentely edellyttää työturvallisuuskorttia sekä ajokorttia.

Tarjoamme mielenkiintoisen työnkuvan vakavaraisessa kansainvälisessä yrityksessä. Hyvä tiimi ja suuren yrityksen monipuoliset mahdollisuudet tukevat kehitystäsi ja etenemistäsi alan ammattilaisena.

Tuntuiko tehtävä omalta? Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi.  Hakuaika päättyy 24.6.2018ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2017 liikevaihtomme oli 420 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa. www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/

- ISS on savuton työpaikka -