(Poistunut julkaisusta)

IV-puhdistaja (Turku)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.7.2020

Haemme nyt reipasta ja oppimishaluista IV-puhdistajaa pitkäaikaiseen työsuhteeseen Turkuun.

Toimeksiantajamme on erikoistunut ilmanvaihtojärjestelmien puhdistuksiin, säätöihin ja huoltotöihin. Työkohteet vaihtelevat omakotitaloista suuriin liikekiinteistöihin Varsinais-Suomen alueella.

Työhön annetaan kattava perehdytys, joten otamme haussa huomioon myös uransa alkuvaiheessa olevat ja oppimishaluiset hakijat. Emme siis edellytä aikaisempaa kokemusta vastaavista työtehtävistä, mutta työssä menestyminen edellyttää asiakaspalveluhenkisyyttä sekä reipasta, itseohjautuvaa ja motivoitunutta asennetta työtä kohtaan. IV-alan koulutus ja/tai kokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi. Edellytämme hakijoilta B-ajokorttia, oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi. Eduksi katsotaan myös voimassa olevat tulityö- ja työturvallisuuskortit.

Hae paikkaa täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerrothan hakemuksessa mahdollisimman tarkasti itsestäsi, osaamisestasi ja aiemmasta työkokemuksestasi. Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 9–15 Click Henkilöstöpalveluiden rekrytointikonsultti Roosa Huovinen, p. 050 411 0740.