(Poistunut julkaisusta)

IV-puhdistaja - Lohjan Sisäilmamestarit Oy
Lohjan Sisäilmamestarit Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 24.11.2019

Lohjan Sisäilmamestarit Oy on kasvava sisäilmapalveluiden ammattiyritys, joka palvelee kiinteistöjen omistajia sekä isännöitsijöitä erilaisissa ilmanvaihdon ylläpito- ja huoltotehtävissä sekä sisäilman laadun valvonnassa. Palvelumme kattaa niin erilaiset teollisuuden kiinteistöt, erikoisosaamista vaativat sairaalat kuin julkishallinnon toimistot ja yksityisasumisen kiinteistöt.

Etsimme kasvavaan joukkoomme

IV-puhdistajaa

toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Työnkuva on vaihteleva ja monipuolinen sisältäen muun muassa IV-puhdistusta, mittaus- ja säätötehtäviä sekä erilaisia huoltotehtäviä. Työkohteet asiakkailla vaihtelevat suurista kiinteistöistä yksityisasumisen eri muotoihin. Työt sijoittuvat Lohjan ympäryskuntien lisäksi eri puolille eteläistä Suomea (pääosin pääkaupunkiseutu), joten sinulla on oltava vähintään B-ajokortti. Palkkaus määräytyy osittain valittavan henkilön kokemuksen ja osaamisen mukaan.

Toivomme hakijoilta
-oma-aloitteisuutta
-kädentaitoja
-joustavuutta ja huolellisuutta
-tiimityöskentelytaitoa
-asiakaspalveluhenkisyyttä
-LVI-alan tai talotekniikka-alan koulutusta
-perus IT-taitoja

Tärkeintä on kuitenkin ennen kaikkea asenne, motivaatio ja halu kehittyä omassa työssään sekä kyky oppia uusia asioita. Etsimämme henkilö on myös valmis sitoutumaan tehtävään ja yritykseen pidemmäksi aikaa. Aikaisempi kokemus IV-järjestelmien asennus-, huolto- ja korjaustöistä on ehdoton etu. Työssä on mahdollisuus edetä nopeasti itsenäisiin ja vastuullisiin tehtäviin.

Tarjoamme mielenkiintoisen työn vaihtuvissa kohteissa sekä tiiviin työyhteisön tuen. Hoidamme rekrytointia yhdessä Adeccon kanssa ja kaikkiin kysymyksiin vastaa Adeccon henkilöstökonsultti Pirkka Lind, 040 821 0177 tai pirkka.lind@adecco.fi. Hae tehtävää nopeasti, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.