IV-projektipäällikkö
Lassila&Tikanoja

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 13.1.2022

Tervetuloa mukaan matkallemme kohti kiertotalouden tulevaisuutta! Meillä tehdään kestävää työtä ja parempaa huomista - viihtyminenkin on sallittua. Etsimme nyt kasvavaan ammattilaistiimiimme ammattitaitoista

 

PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ

 

vastaamaan IV-projekteista Pääkaupunkiseudulla.

 

Mitä on luvassa? Työsi pääfokus on vastata ja johtaa projektien toteutusta, tulosta ja jälkilaskentaa. Tämän lisäksi pidät huolta kahdesta tärkeimmästä eli asiakkaistamme ja työntekijöistämme. Toimit yhteyshenkilönä asiakkaan suuntaan, havainnoit kehityskohtia ja lisämyynnin mahdollisuuksia. Esihenkilön roolissa huolehdit omasta tiimistäsi, joka koostuu kuudesta asentajasta. Ohjaat työn suorittamista sekä laatua, annat palautetta ja huolehdit, että tiimilläsi on kaikki hyvin. Työpäiväsi koostuvat siis päivittäisen IV-työn organisoinnista, suunnittelusta ja toteutuksesta. Yksin sinun ei tarvitse työskennellä tai hieroa otsaa kiperissä tilanteissa, vaan saat tueksesi koko kiinteistötekniikan tiimin.

 

Kuka meillä on kiikarissa? Sinulla on takataskussasi teknikon tai talotekniikan insinöörin tutkinto sekä vähintään kahden vuoden työkokemus IV-töiden työnjohtotehtävistä ja IV-projekteista. Henkilönä olet oma-aloitteinen ja kehityssuuntautunut ja sinulla on myös hyvät vuorovaikutustaidot. Erinomainen asiakaspalvelu ja laadukas työnjälki ovat sinulle itsestäänselvyyksiä. Ihmisten lisäksi, keskustelet sujuvasti myös erilaisten järjestelmien kanssa ja ymmärrät lukujen päälle. Osaat suunnitella työtä ennakoivalla otteella, eikä sinulla mene sormi suuhun haasteiden edessä. Aiempi kokemus esihenkilötyöstä ja LV-asentajan koulutus- tai kokemus luetaan eduksi.

 

Miksi liittyä meidän porukkaamme? Tarjoamme sinulle itsenäisen vastuualueen, huipputyökaverit ja työn missä todella pääset vaikuttamaan sekä kehittämään ammattitaitoasi. L&T:llä jokainen päivä on erilainen ja voit olla ylpeä kättesi jäljestä. Tarjoamme myös tavallista kattavamman työterveyshuollon sairauskassan kera sekä monia muita henkilökuntaetuja – haluamme, että pääset kotiin turvallisesti ja terveenä, sekä viihdyt myös vapaa-ajallasi. Tule mukaan kasvamaan ja kehittymään kanssamme!

 

Kiinnostuitko? Täytä hakemuksesi viimeistään 10.2.2022 mennessä rekrytointijärjestelmäämme. Ethän kuitenkaan aikaile, sillä hakemuksia käydään läpi jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Jos jokin asia jäi vielä askarruttamaan, saat lisätietoja tehtävästä yksikönpäällikkö Tomi Tenhovuorelta, p. 0503853190 (arkisin klo 8-16 välillä).

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot