(Poistunut julkaisusta)

IV-projektipäällikkö
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.10.2019

Haemme projektipäällikköä vastaamaan IV-projektin toteutuksesta sairaalahankkeessa sekä muissa pienemmissä projekteissa. Toimit tiiviisti yhteistyössä yhteistyökumppanien, urakkaryhmän ja tilaajien kanssa. Oletko kokenut IV-projektien ammattilainen? Tiimimme jo odottaa sinua, hae mukaan!

Työntekijöidemme, yhteistyökumppaniemme ja asiakkaidemme turvallisuuden varmistaminen on osa Caverionin arkea ja johtamista. Caverionin johto ja koko henkilöstö ovat sitoutuneet noudattamaan, ylläpitämään ja kehittämään yhteisiä turvallisuussääntöjä. Projektipäällikkönä vastuullisesi kuuluu:

  • IV-projektin työsuoritteiden hallinta ja raportointi
  • hankinta- ja materiaalitilaukset
  • urakkaryhmän esimiehenä toimiminen
  • tiivis yhteydenpito yhteistyökumppaneiden kanssa

Tehtävässä menestyäksesi sinulta löytyy tehtävään soveltuva koulutus (IV-erikoisammattitutkinto, LVI-teknikko tai insinööri) sekä yli 5 vuoden kokemus IV-projektien hoitamisesta. Sinulla on määrätietoinen ote työhösi ja johdat projekteja tavoitteellisesti. Olet hyvä yhteistyön rakentaja ja saat tiimisi pelaamaan yhteiseen maaliin.

Lisätietoja tehtävästä antaa Aluepäällikkö Pasi Leino, p. 040 830 8080. #LI-TN1

Kiinnostuitko? Hae tehtävään 20.10.2019 mennessä lähettämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen oheisen linkin kautta.