(Poistunut julkaisusta)

IV-projektipäällikkö
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 28.8.2018

Haemme IV-projektipäällikköä Turun alueelle.  Kohteet vaihtelevat ja jokainen projektipäällikkö pääsee itse vaikuttamaan tehtäviinsä sekä toimimaan itsenäisesti erilaisia kokonaisuuksia ja ratkaisuja hoitaen. Projektipäällikkönä vastaat projektien toteutuksesta, taloudesta ja asentajatiimin johtamisesta. Työkohteet ovat erilaisia kiinteistöjä, kuten toimitilat, teollisuuskohteet, logistiikkahallit ja sairaalat.

Meillä Caverionilla on tärkeää oman osaamisen kehittäminen ja ammattitaidon ylläpitäminen. Me yhdessä tuemme sinun matkaasi alan huippuosaajaksi. Työcaverit ovat myös isossa osassa, sillä haastavien ja monipuolisten tehtävien lisäksi tarjoamme sosiaalisen työympäristön ja kannustavan tiimin, jonka kanssa ei tylsää päivää töissä näe! Tarjoamme myös monipuoliset henkilöstöedut.

Sinulla on määrätietoinen ote työhösi ja johdat projekteja tavoitteellisesti. Olet hyvä yhteistyön rakentaja ja saat tiimisi pelaamaan yhteiseen maaliin. Haluat kehittyä, oppia uutta ja sitoutua tehtävään pidemmäksi aikaa.

Tehtävä edellyttää insinöörin tai teknikon koulutusta sekä vähintään viiden vuoden työkokemusta. Sinulla tulisi olla hyvä asenne työntekoon ja halu kehittyä sekä oppia uutta. Menestyt tässä tehtävässä, jos olet organisointikykyinen, sinulla on täsmällinen ote työntekoon sekä omaat hyvät IT-taidot. Olet määrätietoinen tekijä ja tartut tehtäviin oma-aloitteisesti.

Lisätietoja tehtävästä antaa aluepäällikkö Pasi Leino puh. 040 830 8080. #LI-TN1

Hae tehtävään 16.09.2018 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen oheisen linkin kautta.