(Poistunut julkaisusta)

IV-projektipäällikkö sairaalahankkeeseen
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.5.2019

Haemme nyt sairaala rakentamisen Kainua hankkeeseen projektipäällikköä IV- työnjohtoon. Kainua on Kainuun uuden sairaalan suunnittelusta ja rakentamisesta vastaava allianssihanke, jonka toteuttajana Caverion toimii.

Kainuun keskussairaalan toiminnot ja tilat uudistuvat vuoteen 2020 mennessä ja haettu projektipäällikkö tulee halutessaan ottamaan vastuulleen myös seuraavia suuria sairaalahankkeitamme.

Projektipäällikkö vastaa sairaalaprojektin IV- tekniikan osuuden toteutuksesta. Monipuolisiin ja vastuullisiin työtehtäviisi kuuluvat mm:

  • IV- työsuoritteiden suunnittelu ja johtaminen
  • hankinta- ja materiaalitilaukset
  • lisä- ja muutostöiden hinnoittelu
  • toimiminen yhteistyökumppaneiden kanssa.

Edellytämme sinulla olevan työkokemusta alalta, eduksi katsotaan erityisesti kokemusta suurista hankkeista sekä alan insinöörin koulutusta. Voit olla alan kokenut konkari tai vastavalmistunut motivoitunut oppija. Me tuemme sinua tehtävässäsi ja koulutamme koko ajan eteenpäin.

Työskentelytapasi on itsenäinen ja tavoitteellinen, ja kommunikoit sujuvasti vaativassa toimintaympäristössä. Tehtävässä tarvitset lisäksi asiakaslähtöistä asennetta sekä paineensietokykyä.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta talotekniikkapäällikkö Tuomas Alatalo p. 040 843 9983, Perjantaisin klo 9-11 tai 13-15, 10.5, 17.5 sekä 24.5 Caverionin rekrytointikumppanina toimii VMP Group ja rekrytointiprosessiin liittyvissä kysymyksissä sinua auttaa VMP Groupin HR-asiantuntija Tiina Sandell puh. 040 307 5109 tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@vmp.fi. #LI-TN1

Hae tehtävää 26.5.2019 mennessä jättämällä hakemuksesi palkkatoivomuksen kera oheisen linkin kautta. Teemme haastatteluja jo hakuajalla.