(Poistunut julkaisusta)

IV-Projektipäällikkö PK-seudulle - Assemblin Oy
Värväämö

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.6.2019

Assemblinin talotekniikkaurakointi kasvaa ja haemme tiimiimme ilmanvaihdon projektipäällikköä. Toteutamme talotekniikkaurakoinnissa monipuolisesti kaikentyyppisiä urakoita aina asuinrakennuksista jättimäisiin datakeskuksiin tai lentokenttäterminaaleihin. Voisitko sinä olla loistavan tiimimme seuraava jäsen ilmanvaihdon projektipäällikön roolissa?

TYÖTEHTÄVÄ: IV-Projektipäällikkö
TYÖPAIKAN SIJAINTI: Helsinki
TYÖN KESTO: vakituinen ja kokoaikainen


Työtehtävässäsi Helsingin Talotekniikka urakoinnissa pääset osaksi tiimiä, jossa voit kehittää talotekniikan kokonaisosaamistasi yhteistyössä koko LVISA-osaston kanssa. Projektipäällikkönä vastaat omien vastuuprojektiesi laadusta, omien asentajiemme esimiestehtävistä ja projektien taloudesta. Projektipäällikön roolissa olet myös tärkeä linkki onnistuneeseen asiakastyöhön.

Toivomme sinulta

- Teknikon tai insinöörin koulutusta ja kokemusta työnjohdollisista tehtävistä. Asentajakokemuksen katsomme myöskin eduksi.
- Ajokorttia ja auton käyttömahdollisuutta, työkohteet sijaitsevat pääasiassa pääkaupunkiseudulla ja Uudellamaalla.
- Esimies- ja projektinjohtokokemusta.


Tarjoamme sinulle

- Assemblin innostaa ja kannustaa työntekijöitä liikkumaan sekä huolehtimaan omasta hyvinvoinnistaan esimerkiksi tarjoamalla virikeseteliedun, liikuntakokeiluja, virkistyspäiviä sekä tuemme työntekijöidemme eri harrastesarjoja.
- Lakisääteisen työterveyshuollon lisäksi työntekijät on vakuutettu myös vapaa-ajalla ja vakuutus kattaa melkein kaiken vapaa-ajan harrastustoiminnan.
- Mukavat kollegat ja tiimin tuen, jossa jokaista autetaan ja tuetaan.

”Täällä tekee merkittävien asioiden parissa työtä, meillä on hyvä porukka ja jokainen auttaa ”, kertoo Jaakko, tuleva työkaverisi.

Haku

Rekrytointia hoitaa Värväämö ja kaikki yhteydenotot Värväämön kautta. Haku on helppoa ja nopeaa. Hakemuksen voit täyttää "Hae paikkaa" -linkistä. Aloitamme hakijoiden haastattelun jo hakuaikana, joten toimi pikaisesti. Olemme sinuun yhteydessä kahden viikon sisällä hakemuksen jättämisestä, mikäli tulet valituksi jatkoon. Haku päättyy 30.6.2019.

Värväämö on henkilöstöpalvelufirma, josta löydät rakennusalan ja teollisuuden työpaikat. Olemme toimineet vuodesta 2015 lähtien ja viime vuonna yli 50 toimihenkilöä sai kauttamme uuden työpaikan. Me ei jakseta olla turhantärkeitä tai piiloutua pikkutakkeihin ja korulauseisiin. Tärkein tehtävämme on etsiä sinulle töitä, joissa viihdyt ja pärjäät. Tykätään sanoa, että meillä on kovimmat duunit ja pehmeimmät arvot. Soita meille, jos haluat kuulla lisää: Sonja p. 040-5085162 tai Juho p. 050-5149958.