(Poistunut julkaisusta)

IV-projektipäällikkö kiinteistökohteisiin
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.8.2018

Haemme IV-projektipäällikköä Pirkanmaan alueelle.  Kohteet vaihtelevat ja jokainen projektipäällikkö pääsee itse vaikuttamaan tehtäviinsä sekä toimimaan itsenäisesti erilaisia kokonaisuuksia ja ratkaisuja hoitaen.

Projektipäällikkö vastaa projektien toteutuksesta ja taloudesta, sekä asentajatiimin johtamisesta. Työkohteina erilaisia kiinteistöjä mm. toimitilat, teollisuuskohteet, logistiikkahallit, sairaalat jne. Tehtäviin kuuluu:

  • IV-projektien työsuoritteiden suunnittelu ja johtaminen
  • materiaalitilaukset
  • lisätöiden hinnoittelu
  • toimiminen yhteistyökumppaneiden kanssa.

Sinulla on määrätietoinen ote työhösi ja johdat projekteja tavoitteellisesti. Olet hyvä yhteistyön rakentaja ja saat tiimisi pelaamaan yhteiseen maaliin. Haluat kehittyä, oppia uutta ja sitoutua tehtävään pidemmäksi aikaa. Menestyäksesi tehtävässäsi sinulla on käytössäsi nykyaikaiset ja laadukkaat työvälineet sekä työpanostasi arvostavan tiimin tuki. Tarjoamme lisäksi mahdollisuuden jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen.

Tehtävä edellyttää LVI- insinöörin tai teknikon koulutusta. Eduksesi ovat kokemus IV-urakoinnista mutta tärkeintä on asenne työntekoon ja halu kehittyä ja oppia uutta. Menestyt tässä tehtävässä erinomaisesti koska olet organisointikykyinen, sinulla on täsmällinen ote työntekoon sekä omaat hyvät IT-taidot. Olet määrätietoinen tekijä ja tartut tehtäviin oma-aloitteisesti.

Lisätietoja tehtävästä antaa yksikönpäällikkö Marko Lettoniemi puh. 050 339 4807. Caverionin rekrytointiprosessiin liittyvissä kysymyksissä sinua auttaa VMP Groupin HR- asiantuntija Tiina Sandell p. 040 307 5053.

Lähetä hakemuksesi 26.9.2018 mennessä oheisen linkin kautta.