(Poistunut julkaisusta)

IV-projektinhoitaja, suorarekytointi
Uniflex

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.6.2019

Haemme ammattitaitoista ilmanvaihdon projektinhoitajaa asiakasyrityksellemme Helsinkiin vakituiseen työsuhteeseen!

Asiakasyrityksemme on Pohjoismainen asennuspalveluiden tarjoaja. Yritys huoltaa LVISAK-järjestelmiä toimistoissa, halleissa ja kauppakeskuksissa. Toiminta on liikevoittoista, työvoima asiantuntevaa ja työhönsä sitoutunutta. Suomessa yritys vaikuttaa pääsaupunkiseudulla ja Turussa, ja toimii oman alansa asiantuntijana. 

Tehtävän kuvaus

Oletko juuri valmistumassa tai työnjohtourasi alkutaipaleella, ja etsit itsellesi loistavaa LVI-tiimiä? Me etsimme asiakkaallemme ilmanvaihdon projektinhoitajia talotekniikkaprojekteihin pääkaupunkiseudulle vakituiseen työsuhteeseen. Työtehtävässäsi Helsingin talotekniikkaurakoinnissa pääset mukaan hyvään tiimiin, jossa voit kehittää osaamistasi yhteistyössä koko LVIS-osaston kanssa. Työkohteet sijaitsevat pääasiassa pääkaupunkiseudulla ja Uudellamaalla, joten toivomme sinulta ajokorttia ja auton käyttömahdollisuutta.

Tehtävässä menestymisen takaa esimerkiksi työteknikon tai insinöörin koulutus. Jos tutkintosi on valmistumaisillaan, niin tämä voi olla juuri sinun mahdollisuutesi. Tarjoamme myös mahdollisuuden työn ohella opiskeluun, joten voit olla myös muutaman vuoden asennuskokemuksen omaava asentaja, joka kaipaa uusia haasteita. Arvostamme joidenkin vuosien asennuskokemusta, mutta tärkeintä on halu oppia ja kehittyä sekä se, että sinulla on asenne kohdillaan. Voit toimia osaamisesi mukaan projektipäällikön alaisuudessa tai hoitaa itsenäisesti pieniä projekteja.

Tarjoamme sinulle kasvavan ja kehittyvän yrityksen tarjoamat henkilöstöedut.

Haku toteutetaan yhteistyössä Uniflex Suomi Oy:n kanssa. Hausta vastaa HR konsultti Laura Honkanen, puh. 050 537 4289. Hae heti!