(Poistunut julkaisusta)

IV- LV- tai LVI-projekti-insinöörejä
Aro Systems Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.3.2020

Haemme nyt pääkaupunkiseudun alueelle

IV- LV- tai LVI-projekti-insinöörejä

Toimintamme kasvaessa haemme sinua LVI-alan teknikko/insinööri vastaamaan Aro Systemsin LVI-urakointiprojektien laadullisesta sekä tehokkaasta toteutuksesta.

Tehtävässäsi vastaat IV/LV-talotekniikkaurakoinnin hankkeissa mm. materiaalin tilaamisesta, aikataulusta, asennustoiminnan johtamisesta ja laadullisesta sekä tehokkaasta toteutuksesta. Tehtävässäsi toimit kiinteässä yhteistyössä projektipäällikön, projektiorganisaation ja työmaahenkilöstön kanssa. Raportoit tehtävässäsi hankkeen vastaavalle projektipäällikölle.

Odotamme sinulta:

  • Tehtävään soveltuvaa teknistä koulutusta
  • 1-3 vuoden työkokemusta vastaavista tehtävistä
  • Perustiedot ja taidot LVI-asennusprojektien johtamisesta
  • Tahtoa oppia ja tehdä asioita paremmin
  • Hyviä neuvottelu- ja yhteistyötaitoja sekä asiakaspalveluhenkisyyttä

Tarjoamme työntekijöillemme monipuolisia työtehtäviä nuorekkaassa ja dynaamisessa työympäristössä ja sinulla on mahdollisuuden vaikuttaa ja kehittää itseäsi ja toimintaamme yhdessä muiden Arolaisten kanssa. Työturvallisuus on meille tärkeää ja käytössäsi ovat aina laadukkaat ja turvalliset työvälineet. Arolaisena sinulla on käytössäsi myös monipuoliset henkilöstöedut, kattavat terveyspalvelut ja mahdollisuudet kouluttautumiseen ja jatkuvaan kehittymiseen.

Lähetäthän hakemuksesi Aro Systemsin viimeistään 17.4.2020. Mainitsethan hakemuksessa, kummasta tehtävästä olet kiinnostunut. Huomioithan myös, että haastattelemme hakijoita jo hakuajalla! Lisätietoja antaa liiketoimintajohtaja Isto Hietanen puh. 050 469 5495.

Aro Systems Oy on yksi Suomen johtavista talotekniikkaurakoitsijoista jo 66 vuoden kokemuksella. Meille henkilöstön hyvinvointi, asiakaskokemukset ovat tärkein asia. Perheyhtiömme palvelut kattavat talotekniikan urakointipalvelut uudis- ja peruskorjauskohteissa sekä talotekniset huoltopalvelut. Toimimme pääkaupunkiseudulla sekä Tampereen ja Oulun talousalueilla.