(Poistunut julkaisusta)

IV-kanavapuhdistaja
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.1.2020

Lassila&Tikanojan kiinteistötekniikan toimialalla toimii Suomessa noin 350 tekniikan huippuammattilaista, joilla on vankka kokemus erilaisista kiinteistötekniikan ylläpito-, huolto- sekä asennustehtävistä. Meillä tehdään kestävää työtä ja parempaa maailmaa. Me olemme huomisella töissä.

 

Etsimme nyt Ouluun

 

IV-KANAVAPUHDISTAJAA

 

vakituiseen työsuhteeseen. Työtehtäviisi kuuluu IV-kanavapuhdistukset ja IV-säädöt asiakaskohteissamme. Työtä tehdään pääsääntöisesti arkisin klo 7-15.30.

 

Odotamme sinulta LVI - alan koulutusta ja muutaman vuoden työkokemusta IV-kanavapuhdistuksista ja ilmastointilaitteiden säätö- ja mittaustehtävistä.  Kokemus toimisto-, varasto- ja teollisuuskiinteistöjen puhdistuksesta on myös plussaa. Olet luonteeltasi vastuullinen ja asiakaspalveluhenkinen. Laadukas työnjälki on sinulle kunnia-asia ja olet alasi ammattilainen.

 

Tarjoamme sinulle itsenäisen työnkuvan, huipputyökaverit ja ison talon edut. L&T:llä jokainen päivä on erilainen ja voit olla ylpeä kättesi jäljestä. Tule mukaan kasvamaan kanssamme!

 

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 14.2. Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja luemme läpi hakemuksia jo hakuaikana. Jos jokin asia jäi vielä askarruttamaan saat lisätietoja tehtävästä yksikönpäällikkö Jani Oksalalta arkisin klo 8-16, puh. 050-4710084.

 

Tutustu arvoihimme tarkemmin: L&T - Huomisella töissä