(Poistunut julkaisusta)

IV-kanavapuhdistaja
RTK-Henkilöstöpalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 18.10.2019

Etsimme asiakkaallemme Kuopion talousalueelle ILMANVAIHTOKANAVIEN puhdistajaa.

Ylläpito- ja huoltopalvelut hoitavat mm. teollisuuden ja toimistokiinteistöjen taloteknisiä huolto- ja kunnossapitotehtäviä. Asiakkaamme vastuulla on varmistaa asiakaskiinteistön teknisen toimivuuden ja energiatehokkuuden lisäksi loppukäyttäjille miellyttävät olosuhteet.

IV-kanavapuhdistajana työtehtäviisi kuuluvat ilmanvaihtolaitteistojen kanavapuhdistukset ja huollot. Työkokemusta tehtävästä sinulla täytyy olla sen verran, että pystyt itsenäiseen työhön. Kuitenkin sinulla on myös esimiehesi ja työkavereiden tuki ja  mutkaton yhdessä tekemisen meininki takaavat parhaan lopputuloksen.

Edellytämme LVI-asentajan peruskoulutusta tai vastaavaa teknistä koulutusta sekä aiempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Lisäksi hyvä kuvienlukutaito on tärkeää tehtävissä onnistumisen kannalta.

Luonteeltasi olet asiakaspalveluhenkinen ja sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot sekä tarvittavaa ongelmanratkaisu- ja päättelykykyä. Toimit sujuvan omatoimisesti ja itsenäisesti asiakasrajapinnassa.

Palkkaus sopimuksen mukaan ja työpanoksellasi voit helposti itse vaikuttaa palkkaasi.

Työ alkaa  aluksi vuokratyösuhteena, tavoitteena vakinaistua asiakkaamme kirjoille.

Haethan pikaisesti oheisen linkin kautta, aloitamme haastattelut jo hakuajalla.

Etsitkö työtä vaiko työlle ammattitaitoista tekijää? RTK-Henkilöstöpalvelu on monipuolisesti palveleva valtakunnallinen henkilöstöpalvelutalo. Me RTK-Henkilöstöpalvelussa olemme erikoistuneet yritysten henkilöstöratkaisuihin ja tehtävänämme on yhdistää parhaat palvelut ja tekijät– nopeasti, luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Toimintamme perustuu asiakkaidemme tarpeiden aitoon ymmärtämiseen sekä pitkäaikaisiin kumppanuussuhteisiin. Tavoitteenamme on löytää jokaiseen työhön osaava tekijä. Toimintamme perusta ovat työntekijämme, joille olemme luotettava työnantaja. Katso sinua lähinnä palveleva toimipisteemme www.rtkhenkilostopalvelu.fi.