(Poistunut julkaisusta)

IV-kanavapuhdistaja Turkuun
Are Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.4.2019

Yli satavuotisen taipaleemme aikana Aresta on kasvanut luotettava ja toimialaa uudistava talotekniikan suunnannäyttäjä. Koko elinkaaren kattavat talotekniikkaurakoinnin ja kiinteistöjen ylläpidon palvelut takaavat asiakkaillemme tilojen energiatehokkuuden ja miellyttävät sisäolosuhteet. Palvelemme asiakkaitamme noin 3 000 arelaisen voimin kaikkialla Suomessa sekä Venäjällä, Pietarissa. Olemme mutkaton perheyritys, jossa arvostetaan ammattitaitoa, avoimuutta ja itseohjautuvuutta. Yksin ei tarvitse onnistua, sillä työyhteisön tuki ja yhdessä tekemisen kulttuuri takaavat parhaan lopputuloksen. Haluamme henkilöstömme viihtyvän, voivan hyvin ja kehittyvän yhdessä Aren kanssa. Tutustu meihin osoitteessa www.are.fi.


Haemme Turkuun

IV-kanavapuhdistajaa

Tehtäviisi kuuluvat ilmanvaihtokoneiden ja -kanavistojen puhdistustyöt.

Edellytämme sinulta tehtävään sopivaa koulutusta ja muutaman vuoden työkokemusta kyseisistä tehtävistä. Sinulla on riittävät tietotekniset valmiudet käyttää sähköistä raportointia, olet täsmällinen ja asiakaspalveluhenkinen.

Tarjoamme ison yrityksen edut, mielenkiintoisen ja haastavan tehtäväkentän ja hyvät työtoverit.

Lisätietoja tehtävästä antaa palvelupäällikkö Niko Stengård, puh. 050 340 3517, tai sähköpostilla niko.stengard@are.fi. Täytä hakemuslomake palkkatoiveineen 14.6.2019 mennessä.