(Poistunut julkaisusta)

IV-kanavapuhdistaja Ouluun
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.3.2020

Lassila & Tikanojan kiinteistötekniikan toimialalla toimii Suomessa noin 350 tekniikan huippuammattilaista, joilla on vankka kokemus erilaisista kiinteistötekniikan ylläpito-, huolto- sekä asennustehtävistä. Meillä tehdään kestävää työtä ja parempaa maailmaa. Me olemme huomisella töissä. Etsimme nyt Ouluun

 

IV-KANAVAPUHDISTAJAA

 

vakituiseen työsuhteeseen. Työtehtäviisi kuuluu IV-kanavapuhdistukset ja IV-säädöt asiakaskohteissamme Oulun alueella. Työtä tehdään pääsääntöisesti arkisin klo 7-15.30. Liityt osaksi kiinteistötekniikan ryhmäämme, jossa sinulla on kaverina muita mukavia asentajia sekä työnjohtaja. 

 

Odotamme sinulta LVI-alan koulutusta ja muutaman vuoden työkokemusta IV-kanavapuhdistuksista ja ilmastointilaitteiden säätö- ja mittaustehtävistä. Kokemus toimisto-, varasto- ja teollisuuskiinteistöjen puhdistuksesta on myös plussaa. Olet luonteeltasi vastuullinen ja asiakaspalveluhenkinen. Laadukas työnjälki on sinulle kunnia-asia ja olet alasi ammattilainen.

 

Lassila & Tikanojalla saat suuren yrityksen mukanaan tuoman luotettavuuden ja turvan, sekä vankan ammattilaisten verkoston. Meillä on mahdollista kehittyä erilaisiin tehtäviin ja tarjoamme monipuolisia uramahdollisuuksia. Työsuhde-etuihimme kuuluu esimerkiksi tavallista laajempi työterveyshuolto ja kattava sairauskassa, työntekijäkerhojen etuisuuksia unohtamatta. Tule mukaan kasvamaan kanssamme!  

 

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja luemme läpi hakemuksia jo hakuaikana. Jos jokin asia jäi vielä askarruttamaan, saat lisätietoja tehtävästä yksikönpäällikkö Jani Oksalalta arkisin klo 8-16, puh. 050-4710084.