(Poistunut julkaisusta)

IV-huoltopäällikkö
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 21.1.2021
Kiinteistötekniikan osaaja! Olemme laajentamassa palvelujamme IV-alalle ja etsimme huoltopäällikköä Kuopioon rakentamaan uutta ammattitaitoista tiimiä. Oletko työluonteeltasi palveluhenkinen, vuorovaikutustaitoinen ja ennen kaikkea motivoitunut ammattilainen? Me Caverionilla haluamme sinut meille töihin!

Caverion tunnetaan vastuullisena työnantajana ja meillä toteutuu alan pisimmät työsuhteet. Caverit ovat meille erittäin tärkeitä ja pidämme toisistamme hyvää huolta panostamalla työturvallisuuteen ja –hyvinvointiin tarjoamalla mm. mahdollisuuden jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen. Käytössäsi on lisäksi Caverionin monipuoliset henkilöstöedut, kuten mm. laajat työterveyspalvelut ja Eazybreak-liikuntaetu. Kaikkein arvokkainta on silti hyvä tiimihenki, meillä viihdytään töissä! Tutustu huoltopäällikköömme Villeen: https://www.youtube.com/watch?v=rR5OCXY6GCw&feature=emb_title

Huoltopäällikkönämme toimit projektien sekä muutostöiden vetäjänä.  Asentajien esimiehenä tarkastat ja hyväksyt tuntikirjaukset sekä käyt säännölliset kehityskeskustelut. Työhön sisältyy myös hallinnollisia tehtäviä kuten laskutuksen valmistelua sekä PTS-raportointia myynnin tueksi.

Tässä tehtävässä tärkeässä roolissa on pitkäaikaisten asiakassuhteiden ylläpito. Pääset rakentamaan uutta tiimiä ja luontaisena johtajana osaat innostaa muita ja saat tiimisi pelaamaan yhteiseen maaliin. Menestyäksesi tehtävässä löytyy sinulta jo aikaisempaa kokemusta alan tehtävistä sekä esimiestyöstä ja tarvittavaa teknillistä koulutusta (LVI teknikko/insinööri). 

Kiinnostuitko? Haastattelut käynnistyvät jo hakuaikana, joten hae tehtävään viimeistään 10.2.2021 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si palkkatoiveineen oheisen linkin kautta. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta aluepäällikkö Janne Mikkonen, p. 050 390 0658.  Eezy Henkilöstöpalvelut toimii Caverionin rekrytointikumppanina ja lisätietoja hakuprosessiin liittyen antaa HR-konsultti Mari Mielonen, p. 040 530 5599 tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@vmp.fi  #LI-TN1