(Poistunut julkaisusta)

IV-Huoltopäällikkö Vaasaan
Bravida Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.2.2020

Haemme talotekniikan osaajia kasvavaan talotekniikan palveluliiketoimintaamme. Jos tunnet vahvuudeksesi asiakaslähtöisen toimintatavan ja olet talotekniikan ammattilainen omalla alallasi niin saatat olla etsimämme henkilö.

Vahvistamme osaamistamme ja etsimme joukkoomme Vaasaan IV-Huoltopäällikköä

Tehtäviisi kuuluu huollon organisointi, myynti ja tarjouslaskenta.

Olet esimiesvastuussa sopimusasiakkaiden IV-asennus- ja huoltokohteissa

Odotamme sinulta:

  • usean vuoden kokemusta LVI-liiketoiminnan esimiestehtävistä
  • hyviä vuorovaikutus- ja tiimityöskentelytaitoja sekä asiakaslähtöistä ajattelua
  • positiivista ja tuloshakuista asennetta

Katsomme eduksi KVV- ja IV-työnjohtopätevyyden ja työkokemuksen myös korjaus- ja saneerauskohteissa

Jotta viihdyt ja onnistut Bravidalla, sinun on 

  • oltava joukkuepelaaja Bravidalla teemme tiimityötä. Ilmapiiri on avoin ja ystävällinen, ja autamme töissä toinen toisiamme.
  • osattava johtaa itseäsi Työntekijöiden osaaminen ja voima tekevät Bravidasta voittajajoukkueen. Jokainen työntekijä on tärkeä!
  • pyrittävä aina kehittymään paremmaksi Teemme joka päivä yhdessä töitä, jotta olemme vieläkin parempia siinä mitä teemme.
  • oltava luotettava Bravidalla työt tehdään huolellisesti. On tärkeää saapua pitää kiinni sovituista aikatauluista, olla rehellinen ja lojaali ja pitää lupauksensa

Bravida

Bravida on johtava sekä urakoinnin että sähkö-, lv- ja ilmanvaihto- palvelujen toimittaja. Lisäksi tarjoamme palveluja monilla erikoisaloilla: turvallisuus, sprinkleri, jäähdytys ja kiinteistön muut tekniset toiminnot.  

Bravidalla olet yksi meistä 

Bravidalla teemme tiimityötä. Meillä on töissä kivaa yhdessä. Autamme toisiamme ja ilmapiirimme on avoin ja ystävällinen. Tämä tarkoittaa myös sitä, että haluamme huolehtia sinusta työntekijänä. Olemme vakuuttuneita siitä, että viihtyminen, terveys ja turvallisuus ovat tärkeitä yrityksen menestymisen kannalta. 

Hakuaika tehtävään päättyy 29.2.2020 mutta haastattelemme tehtävään heti!

Bravida on Pohjoismaiden johtava taloteknisten ratkaisujen kokonaistoimittaja, joka työllistää noin 12 000 ammattilaista. Bravida tarjoaa sekä erikoispalveluita että kokonaisratkaisuja sähkö-, lämpö-, vesi- ja ilmastointitekniikassa, ja ne kattavat talotekniikan koko elinkaaren suunnittelusta asennukseen, käyttöön ja ylläpitoon. Bravida toimii yli 140 paikkakunnalla Ruotsissa, Norjassa, Tanskassa ja Suomessa. www.bravida.fi

Yhteyshenkilöt

Dennis Sundqvist
Yksikönjohtaja Vaasa/Seinäjoki
050 307 2117
dennis.sundqvist@bravida.fi

HAE PAIKKAA