IV-huoltomies
ISS Palvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 14.7.2021

Etsimme nyt ammattitaitoista IV-HUOLTOMIESTÄ Porvoon Kilpilahteen!


Tehtävässä vastaat kiinteistöjen LVI-huolloista sekä -korjauksista Nesteen jalostamolla. Työaika sijoittuu pääsääntöisesti arkipäiville ja päivävuoroon, mutta toivomme joustavuutta työaikojen suhteen sekä päivystysvalmiutta. Työsuhde on kokoaikainen ja vakituinen.


Voit olla etsimämme henkilö, mikäli sinulla on soveltuva koulutus sekä useamman vuoden työkokemus IV-huoltomiehen tehtävistä. Pystyt työskentelemään itsenäisesti, olet joustava ja omaat hyvät vuorovaikutustaidot. Sinulla on kokemusta erilaisista huoltokirjaohjelmista ja sinulta löytyy alan ammattikortit sekä pätevyydet, kuten tulityökortti ja työturvallisuuskortti. Myös hyvä peruskunto, tietotekniset taidot, B- ajokortti sekä sujuva suomen kielen taito ovat välttämättömiä työssä menestymisen kannalta. Tehtävään valitulle tullaan teettämään suppea turvallisuusselvitys luotettavuuden varmistamiseksi turvallisuusselvityslain (726/2014) mukaisesti.


Miksi juuri meille töihin? Tarjoamme sinulle vakituisen työn lisäksi kunnolliset työvälineet ja ammattitaitoisen työyhteisön tuen. Meille ISS Palveluilla työntekijöidemme tyytyväisyys ja ammattitaito on suurin voimavara, joten tarjoamme kehittymis- ja kouluttautumismahdollisuuksia niitä toivoville. Tartu tilaisuuteen ja löydä oma urapolkusi ISS:llä!


Kerro meille itsestäsi ja lähetä hakemuksesi viimeistään 11.8.2021. Käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana, mutta paikka täytetään vasta hakuajan päätyttyä.


ISS Palvelut luo tiloja, joissa on hyvä olla. Teemme maailmasta toimivan asiakkaalle suunnitellulla kokonaispalveluratkaisulla. Palvelua johtaa ja sen aktiivisesta kehittämisestä vastaa asiakkuuteen nimetty ammattilainen tiimeineen. Industry & Transport -avainasiakkuusyksikössä ymmärrämme syvällisesti asiakkaamme liiketoiminnan. Turvallisuus, häiriöttömyys, hyvän työvireen luominen ja ammattiylpeyden kasvattaminen ovat asioita, joihin tämän yksikön asiakkuussegmenteissä palvelullamme vaikutamme. Haemme kasvavaan yksikköömme jatkuvasti uusia, innovatiivisia ja luotettavia vastuunkantajia, joille tarjoamme kansainvälisen yrityksen koulutus- ja urapolkumahdollisuudet sekä näköalapaikan johtavassa kiinteistöalan yrityksessä.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot