IV-huoltoasentaja
Caverion Suomi Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 11.2.2021
Etsimme nyt Tampereen caveritiimimme vahvistukseksi IV-huoltoasentajaa. Huoltoasentajana työpäiväsi täyttyvät monipuolisista IV-asennuksista sekä -huoltotehtävistä sopimuskohteissamme Tampereen alueella. Olet sitten kokenut konkari tai urasi alussa oleva tekijä, hae nyt ja liity Suomen viiden tuhannen caverin joukkoon!

Tässä tehtävässä tärkeässä roolissa on mutkaton yhteistyö asiakkaiden ja tiimisi kanssa. Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja itsenäisen tehtävän, jossa tukenasi on ammattitaitoisen tiimin tuki. Caverionilla ihmiset eli caverit ovat toiminnan sydän. Rakennamme vahvaa yrityskulttuuria, jossa ihmiset viihtyvät ja jaksavat työssään. Meillä onkin alan pisimmät työsuhteet! Ensiluokkaiset työkalut ja huippuunsa hiottu työturvallisuus antavat sinulle eväät onnistua työssäsi. Saat meiltä erinomaiset henkilöstöedut kuten omat työterveyspalvelut, liikuntaetuja sekä kattavan koulutustarjonnan. Käy tutustumassa myös mahdollisiin kollegoihisi: www.caverion.fi/caverikirja

Tehtävässä menestyäksesi sinulta löytyy IV-alan koulutus, vähintään muutaman vuoden aikaisempi kokemus vastaavista tehtävistä sekä kyky itsenäiseen työskentelyyn. Olet luonteeltasi joustava ja motivoitunut tekijä, joka on valmis myös venymään ja paukkumaan yhteisten tavoitteiden eteen. Sinulle tärkeitä arvoja on hyvä tiimihenki ja yhteen hiileen puhaltaminen. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionin huoltopäällikkö Jarmo Lehtelä, p. 050 567 9592 tai sähköpostitse jarmo.lehtela@caverion.com. Eezy Henkilöstöpalvelut toimii Caverionin rekrytointikumppanina ja lisätietoja rekrytointiprosessiin liittyen antaa HR-konsultti Lilli Toukola, p. 050 560 8665 tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@eezy.fi

Kiinnostuitko? Hae tehtävään nyt tai viimeistään 7.3.2021 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si oheisen linkin kautta. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot