IV-huoltoasentaja
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.9.2020

Haemme nyt ammattitaitoista IV-HUOLTOASENTAJAA asiakaskohteeseemme NOKIALLE.


ISS kiinteistön ylläpitopalvelut tuottaa liike-, toimisto- ja teollisuuskiinteistöjen sekä julkisten kiinteistöjen teknisiä huoltopalveluita, korjauspalveluita ja uudistamishankkeita. Toimimme ympäri Suomen ja hyödynnämme palvelussamme mobiileja työkaluja, jotka tekevät toiminnastamme joustavaa. Asiantuntija-, ympäristö- sekä energia- ja ekotehokkuuspalvelut ovat keskeinen osa tarjontaamme. Teknisissä palveluissa työllistämme laajasti eri alojen ammattilaisia: esimerkiksi kylmä-, LVV ja IV-tekniikan taitajia. Yhdessä varmistamme kiinteistöjen laadukkaan toiminnan, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokkaan energiankäytön.


Tässä tehtävässä toimit pääsääntöisesti kiinteistön ilmanvaihtokoneiden huolto- ja ylläpitotehtävissä teollisuuden asiakaskohteessamme. Työtehtäviisi tulee kuulumaan IV-huoltoasentajana huolto-, korjaus- ja asennustehtäviä sekä tarvittaessa muita kiinteistön huoltotehtäviä. Työaika on pääsääntöisesti arkisin klo 7 – 15.30 välillä, mutta työpanostasi saatetaan tarvita myös normaalin työajan ulkopuolella ja toivommekin sinulta joustavuutta työaikojen suhteen. Työ on kokoaikainen ja vakituinen.


Tässä tehtävässä toimiminen edellyttää suoritettua alan perustutkintoa. Katsomme eduksesi aikaisemman työkokemuksen alan työtehtävistä sekä kokemuksen teollisuusympäristössä toimimisesta. Arvostamme asiakaslähtöisyyttä, suunnitelmallisuutta sekä työn organisointikykyä. Tehtävässä toimimiseen tarvitset hyviä vuorovaikutustaitoja sekä hyvää suomen kielen taitoa. Lisäksi tarvitset B-ajokortin, ajantasaiset IT-taidot ja katsomme eduksesi kokemuksen sähköisten huoltokirjojen täytöstä.


Tarjoamme sinulle turvallisen ja kannustavan työympäristön. Haluamme mahdollistaa työntekijöidemme hyvinvoinnin perehdyttämällä aina työhön sekä tarjoamalla ajantasaiset ja ergonomiset työskentelyvälineet. Me ISS Palveluilla haluamme tarjota mahdollisuuden henkilökohtaiseen urakehitykseen huomioimalla myös elämäntilanteesi. Olemme tehneet tänä vuonna digiloikan perehdytys- ja koulutuspolkuihimme, käy lukemassa lisää täältä. Tule mukaan joukkoomme tekemään työtä, jolla on merkitystä!


Tuntuuko tehtävä omalta? Näytä meille potentiaalisi ja täytä hakemuksesi viipymättä osoitteessa www.iss.fi tai viimeistään 27.9.2020. Lisätietoja työtehtävistä klo 8-16 välisenä aikana, Pasi Tulonen p. 0504003512. Saatamme haastatella jo hakuaikana, joten hae jo tänään! Työ alkaa sopimuksen mukaan sopivan henkilön löydyttyä tehtävään.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2019 liikevaihtomme oli 421 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 7 956. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi toissa.iss.fi blogi.iss.fi issyritysvastuuraportti.fi

- ISS on savuton työpaikka -

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot