(Poistunut julkaisusta)

IV-huoltoasentaja
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.6.2020
Oletko itsenäiseen työhön kykenevä ilmanvaihtojärjestelmien ammattilainen? Haemme nyt ammattitaitoista ilmanvaihtoasentajaa asiakaskohteisiimme Oulun seudulle! Uutena asentajanamme tulet vastaamaan ilmanvaihdon huoltotöistä. Tiimimme jo odottaa sinua, hae mukaan!

Tulet työllistymään monipuoliseen ja mukavasti haastavaan tehtävään. Sinulla on käytössäsi laadukkaat ja nykyaikaiset työkalut työtäsi helpottamaan sekä osaavan, työpanostasi arvostavan tiimin tuki. Tarjoamme myös mahdollisuuden jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen. Tule mukaan dynaamiseen ja mukavaan projektitiimiin, jossa käytössäsi on lisäksi Caverionin monipuoliset henkilöstöedut. Tutustu meihin: https://www.caverion.fi/tietoa-caverionista/toihin-caverionille/caverikirja

Huoltoasentajan tehtävät painottuvat itsenäisesti suoritettaviin mittaus- ja säätötehtäviin.

Tehtävässä menestyäksesi sinulla on useamman vuoden aikaisempaa kokemusta ilmanvaihtojärjestelmistä ja soveltuvaa ammatillista perustutkintoa (esim. LVI-asentajan perustutkinto). Luonteeltasi olet asiakaslähtöinen, oma-aloitteinen ja kykenet itsenäiseen työskentelyyn. Noudatat turvallista työskentelyotetta, ja olet vastuuntuntoinen sekä yhteistyötaitoinen.

Lisätietoja tehtävästä antaa huoltopäällikkö Juha Moilanen, p. 050 569 8110 tai sähköpostitse juha.moilanen@caverion.com.

Hae tehtävää 16.7.2020 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si tuntipalkkatoiveineen oheisen linkin kautta.