(Poistunut julkaisusta)

IV-huoltoasentaja
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.9.2018

Caverionin menestyessä valtakunnallisesti, rekrytoimme jatkuvasti lisää uusia cavereita vahvistamaan voittajajoukkuettamme. Etsimme nyt huoltoasentajaa osaksi asennustiimiämme Saloon. Takki naulakossa odottaa oma-aloitteista, asiakaslähtöistä ja ratkaisunhakuista osaajaa. Me olemme tekemisistämme ja yrityksestämme rinta rottingilla ja kaipaamme sinua puhaltamaan samaan hiileen.

Meillä jokainen tiimiläinen on tärkeä ja huomioidaan. Päiväsi ovat vaihtelevia ja pääset itse vaikuttamaan tekemiseesi ja aikatauluihin, tukenasi ovat ammattitaitoiset osaajat. Toimit asiakkaidemme kiinteistöissä ja vastaat oman erikoisalasi tehtäväkokonaisuudesta. Tehtävä sisältää suodattimien vaihtoa, kone- ja kanavahuoltoa, asennusta, puhdistusta ja säätöä.

Luonteeltasi olet positiivinen, iloinen ja sosiaalinen, sekä ymmärrät asiakaspalvelun merkityksen työssäsi. Työskentelet sujuvasti sekä itsenäisesti että osana tiimiä. Tarvitset työssäsi LVI-alan ammattitutkintoa ja vähintään muutaman vuoden työkokemusta talotekniikkahuollon työtehtävistä. Eduksi luemme sähköpuolen osaamisen sekä kiinteistöautomaation ymmärryksen.

Hae tehtävää 16.09.2018 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si oheisen linkin kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta Sami Pasi, puh.+358 50 390 1741 tai sähköpostitse sami.pasi@caverion.com. Caverionin rekrytointiprosessiin liittyvissä kysymyksissä sinua auttaa Vmp Groupin HR- asiantuntija Tiina Sandell p. 040 307 5053.