IV-huoltoasentaja teollisuuskohteeseen
ISS Palvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 23.2.2021

Haemme nyt ammattitaitoista IV-HUOLTOASENTAJAA asiakaskohteeseemme NOKIALLE.


Tässä tehtävässä vastaat pääsääntöisesti kiinteistön ilmanvaihtokoneiden huolto- ja ylläpitotehtävistä teollisuuden asiakaskohteessamme. Työtehtäviisi tulee kuulumaan IV-huoltoasentajana asennus-, huolto- ja korjaustehtäviä sekä muita kiinteistön huoltotehtäviä. Työaika on pääsääntöisesti arkisin klo 7 – 15.30 välillä, mutta työpanostasi saatetaan tarvita myös pääsääntöisen työajan ulkopuolella ja toivommekin sinulta joustavuutta työaikojen suhteen. Työ on kokoaikainen ja vakituinen.


Tässä tehtävässä toimiminen edellyttää suoritettua alan perustutkintoa. Katsomme eduksesi aikaisemman työkokemuksen alan työtehtävistä sekä kokemuksen teollisuusympäristössä toimimisesta. Arvostamme asiakaslähtöisyyttä, suunnitelmallisuutta sekä työn organisointikykyä. Tehtävässä toimimiseen tarvitset hyviä vuorovaikutustaitoja sekä hyvää suomen kielen taitoa. Lisäksi tarvitset B-ajokortin, ajantasaiset IT-taidot ja katsomme eduksesi kokemuksen sähköisten huoltokirjojen täytöstä.


Tarjoamme sinulle turvallisen ja kannustavan työympäristön. Haluamme mahdollistaa työntekijöidemme hyvinvoinnin perehdyttämällä aina työhön sekä tarjoamalla ajantasaiset ja ergonomiset työskentelyvälineet. Me ISS Palveluilla haluamme tarjota mahdollisuuden henkilökohtaiseen urakehitykseen huomioimalla myös elämäntilanteesi. Käy tutustumassa talotekniikan insinööriohjelmaamme, jonka olemme toteuttaneet yhteistyössä Metropolia ammattikorkeakoulun kanssa: https://www.fi.issworld.com/fi-fi/uutiset/2018/11/26/issn-tuella-insinooriksi.Tarjoamme paikan jossa voit kasvaa!


Tuntuuko tehtävä omalta? Näytä meille potentiaalisi ja täytä hakemuksesi viipymättä osoitteessa www.iss.fi tai viimeistään 2.3.2021. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, mutta tehtävä täytetään vasta hakuajan päätyttyä. Työ alkaa sopimuksen mukaan sopivan henkilön löydyttyä tehtävään. Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin klo 8 - 15 välillä työnjohtaja Pasi Tulonen p. +358504003512.

ISS kiinteistön ylläpitopalvelut tuottaa liike-, toimisto- ja teollisuuskiinteistöjen sekä julkisten kiinteistöjen teknisiä huoltopalveluita, korjauspalveluita ja uudistamishankkeita. Toimimme ympäri Suomen ja hyödynnämme palvelussamme mobiileja työkaluja, jotka tekevät toiminnastamme joustavaa. Asiantuntija-, ympäristö- sekä energia- ja ekotehokkuuspalvelut ovat keskeinen osa tarjontaamme. Teknisissä palveluissa työllistämme laajasti eri alojen ammattilaisia: esimerkiksi kylmä-, LVV ja IV-tekniikan taitajia. Yhdessä varmistamme kiinteistöjen laadukkaan toiminnan, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokkaan energiankäytön.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot