(Poistunut julkaisusta)

IV-huoltoasentaja kiinteistökohteisiin
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.3.2019

Haemme ammattitaitoista IV-huoltoasentajaa asiakkaidemme kiinteistöjen ilmanvaihtojärjestelmien korjaus- ja asennustehtäviin. Tehtäviisi kuuluu IV-huolto-, korjaus-, asennus- ja muutostyöt Porvoon Kilpilahden alueella. Tiimimme jo odottaa sinua, hae mukaan!

Viihdyt tässä tehtävässä erinomaisesti, jos olet asiakaslähtöinen ja vuorovaikutustaitoinen tiimipelaaja. Tarjoamme monipuolisen ja mukavasti haastavan tehtäväkentän, mahdollisuuden jatkuvaan koulutukseen sekä kehittymiseen. Tukenasi on ammattitaitoinen tiimi sekä käytössäsi on Caverionin monipuoliset henkilöstöedut.

Tehtävässä menestyäksesi sinulta löytyy LVI- tai IV-alan koulutus sekä kokemusta ilmanvaihtojärjestelmien huolto-, korjaus- ja asennustöistä. Lisäksi kokemus ilmamäärien mittaamisesta on eduksesi.

Sinulta löytyy myös tietojenkäsittelytaitoja sekä valmiutta käyttää töiden raportoinnissa mobiilitekniikkaa. Pääsääntöisesti toimit työtehtävissä itsenäisesti vaihtelevissa kohteissa, joten tarvitset tehtävässä paineensietokykyä, asiakaspalvelutaitoja sekä mielellään oman auton käyttöösi.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionin huoltopäällikkö Uula Hirvonen, p. 040 843 9119, tai sähköpostitse uula.hirvonen@caverion.com.

Hae tehtävää 2.4.2019 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si tuntipalkkatoiveineen oheisen linkin kautta.