(Poistunut julkaisusta)

IV-huoltoasentaja, etumies
Caverion Suomi Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.6.2020
Oletko itsenäiseen työhön kykenevä ilmanvaihtojärjestelmien ammattilainen? Haemme nyt ammattitaitoista ilmanvaihtoasentajaa etumiehen tehtäviin Oulun seudulle. Tiimimme jo odottaa sinua, hae mukaan!

Tulet työllistymään monipuoliseen ja mukavasti haastavaan tehtävään. Sinulla on käytössäsi laadukkaat ja nykyaikaiset työkalut työtäsi helpottamaan sekä osaavan, työpanostasi arvostavan tiimin tuki. Tarjoamme myös mahdollisuuden jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen. Tule mukaan dynaamiseen ja mukavaan projektitiimiin, jossa käytössäsi on lisäksi Caverionin monipuoliset henkilöstöedut. Tutustu meihin: https://www.caverion.fi/tietoa-caverionista/toihin-caverionille/caverikirja

Etumiehenä tehtävänäsi on viedä työmaata eteenpäin kärkimiehen ominaisuudessa. Tämän lisäksi päiväsi täyttyvät ilmanvaihtojärjestelmien puhdistus-, mittaus- ja säätötöistä.

Tehtävässä menestyäksesi sinulla on vähintään viiden vuoden aikaisempaa kokemusta ilmanvaihtojärjestelmien parissa työskentelystä sekä alalle soveltuva koulutus (esim. LVI-asentajan perustutkinto). Luonteeltasi olet asiakaslähtöinen, oma-aloitteinen ja kykenet itsenäiseen työskentelyyn. Noudatat turvallista työskentelyotetta, ja olet vastuuntuntoinen sekä yhteistyötaitoinen.

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionin huoltopäällikkö Juha Moilanen, p. 050 569 8110 tai sähköpostitse juha.moilanen@caverion.com. 

Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Hae tehtävää 16.7.2020 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si tuntipalkkatoiveineen oheisen linkin kautta.