(Poistunut julkaisusta)

IV-huoltaja
Go On Lappeenranta

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.11.2019
I-Huolto on vuonna 1983 perustettu ilmanvaihtoalan erikoisosaaja. Yritys hallitsee kaikenlaiset toimiympäristöt tehtaasta pientaloon ja erilaisiin julkisiin tiloihin. I-Huolto työllistää yli 20 ilmanvaihtoalan vankkaa ammattilaista.

Haemme nyt I-Huollolle

IV-HUOLTAJAA

ilmastointien mittaus- ja säätötehtäviin.

Voit olla joko kokenut ammattilainen tai nuori ja oppimishaluinen tulevaisuuden tekijä. Hakijalta vaaditaan automaation perusteiden hallintaa, sähköalan osaamista, aikaisempaa työkokemusta ilmastointien mittauksista ja säädöistä sekä kykyä itsenäiseen työhön. Hakijalta vaaditaan myös voimassa olevaa sähkötyöturvallisuuskorttia. Toivomme hakijalta oma-aloitteisuutta sekä hyvää ja motivoitunutta asennetta työntekoon.

Tarjoamme

• mukavan työyhteisön
• kilpailukykyisen palkan
• pitkäkestoisen työn

Aloitamme haastattelut jo hakuaikana, joten jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian ”hae työpaikkaa” linkistä. Lisätietoja tehtävästä antaa Go On Lappeenrannan HR-asiantuntija Antti Saira, puh. +358 44 585 9162. Emme valitettavasti käsittele sähköpostihakemuksia.

Go On Yhtiöt on suomalainen henkilöstöpalveluja tarjoava yritysketju, jonka kautta löydät runsaasti avoimia työpaikkoja ja uramahdollisuuksia. Palveluihimme kuuluvat mm. henkilöstövuokraus, rekrytoinnit, soveltuvuusarvioinnit ja koulutus. Kuulumme Henkilöstöpalveluyritysten liittoon (HPL). Lisätietoja meistä löydät osoitteesta www.go-on.fi.