(Poistunut julkaisusta)

IV-eristäjä (pääkaupunkiseutu)
Click Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.8.2018

Etsimme pääkaupunkiseudulla sijaitseville työmaille reippaita ja motivoituneita IV-eristäjiä.

Työ sisältää erilaisia eristystöitä ja työkohteet ovat noin 80% IV- ja 20% LVI-eristystä. Oma auto ja voimassa oleva VALTTI- sekä työturvallisuuskortti ovat työn suorittamisen kannalta välttämättömiä. LVI-alan koulutus katsotaan eduksi, mutta se ei ole välttämätön.

Toivomme myös, että hakijoilla on kertynyt aikaisempaa kokemusta eristystöistä ja urakkatahti motivoi. Työ vaatii hyvää fyysistä peruskuntoa ja erityisesti arvostamme oma-aloitteisuutta ja positiivista asennetta työntekoon. Suomen kielen osaaminen on toivottua, mutta ei välttämätöntä.

Tarjoamme mahdollisuuden päästä osaksi kasvavaa yritystä, jossa saat mukavat työkaverit ja pääset tekemään töitä useille eri työkohteille. Työ alkaa 4 kuukauden määräaikaisuutena, josta tarkoituksena on jatkaa valittujen henkilöiden kanssa vakituisiin työsuhteisiin.

Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman nopeasti sopivan henkilön löydyttyä. Mikäli kiinnostuit, niin tartu tilaisuuteen täyttämällä hakemus alla olevan linkin kautta. Kerro hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti aikaisemmasta koulutuksestasi, työkokemuksestasi ja -tehtävistäsi. Kaikki lisätiedot tehtävästä arkisin 9:00-15:00, Anttony Lindo, puh. 050 411 0416.