(Poistunut julkaisusta)

IV-asentajia pääkaupunkiseudun kohteisiin
Aalto Henkilöstöpalvelut

Alkuperäinen julkaisupäivä 23.11.2020

Aalto Henkilöstöpalvelut on voimakkaasti kasvava henkilöstötalo. Olemme osa kansainvälistä OTIGA Groupia ja yksi Pohjoismaiden nopeimmin kasvavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä.

Etsimme nyt asiakasyrityksellemme ammattitaitoisia IV-asentajia pääkaupunkiseudulla sijaitseviin työkohteisiin. Työt edellyttävät voimassa olevaa työturvakorttia ja aiempaa kokemusta IV-asennuksista. Toivomme, että sinulla on kuvanlukutaito ja mahdollisesti valmius omien työkalujen ja auton käyttöön. Nämä eivät kuitenkaan ole ehdoton edellytys. Työt alkavat sopivan henkilön löydyttyä. Toivomme sinulta, - jonkin verran aiempaa työkokemusta vastaavista tehtävistä - soveltuvaa koulutusta - työturvallisuuskorttia - sujuvaa suomen kielen taitoa - mahdollisuutta omien työkalujen käyttöön Tarjoamme sinulle, - erinomaisen, vähintään TES:n mukaisen palkkauksen lisineen - asianmukaiset työvarusteet - mielenkiintoiset työkohteet - mahdollisuuden kehittää osaamistasi

Kiinnostuitko? Mikäli olet etsimämme henkilö, täytä pian sähköinen hakulomakkeemme tai soita rekrytoinnista vastaavalle Hennalle, sillä työt alkavat nopealla aikataululla ja aloitamme potentiaalisten hakijoiden haastattelun ennen hakuajan umpeuduttua. Muistathan liittää mukaan CV:si.

Lisätietoja työstä antaa

Henna Kauppila
Henkilöstökonsultti / HR Consultant
+358503481322
henna.kauppila@aaltovoima.fi

Tutustuthan Aaltovoiman vinkkipakkio ja suositteluvideoihin:

https://youtu.be/LyNsUc_NyWA

https://youtu.be/TFjqszrbhfY

Löydät meidät myös Facebookista:
www.facebook.com/aaltovoima