(Poistunut julkaisusta)

IV-asentajia pääkaupunkiseudulle
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 5.1.2018

Haemme ISS:n  kiinteistöjen ylläpitopalveluiden suurimpaan asiakkuuteen kovan teknisen taustan omaavia IV-asentajia. Työ koostuu asiakkuudessa tehtävistä vaativien ilmanvaihtojärjestelmien kunnossapitotöistä. Toivomme, että sinulla on kokemusta ja näkemystä jolla parannetaan ja muokataan nykyajan vaatimuksiin vastaavia järjestelmiä uusien järjestelmien ohella. Kiinteistöautomaation ymmärtämisestä on hyötyä työn hoitamisessa. Kohteet on vaativia ja hakijoille teetetään turvaselvitys kohteisiin pääsemiseksi. 


Työaikasi on arkisin klo 7–15.30 välillä. Työsuhde on kokoaikainen ja toistaiseksi voimassa oleva.

Työssä tarvitset sujuvaa suullista sekä kirjallista suomen kielen taitoa, hyvät IT-taidot sekä B-ajokortin. Lisäksi edellytämme voimassaolevaa työturvallisuuskorttia. 

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työn ja suuren kansainvälisen yrityksen tuen, sekä työtehtävän, jossa on paljon mahdollisuuksia. Täytä sähköinen hakemuksesi viimeistään 28.2.2018 alla olevan linkin kautta tai osoitteessa www.iss.fi. Voit liittää hakemukseen myös CV:n.


ISS Palvelut on yksi Suomen kymmenestä suurimmasta yksityisestä työnantajasta ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys.  Joka päivä reilut 8000 työntekijäämme tuottavat asiakkaillemme palveluita, joissa näkyvät henkilökohtainen läsnäolo ja ratkaisukyky. Tuotamme asiakkaillemme kokonaispalveluratkaisuja, jotka muodostuvat siivous-, kiinteistön ylläpito-, ruokailu- ja turvallisuuspalveluista sekä muista näihin liittyvistä tukipalveluista. Luomme toiminnallamme laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Vuonna 2016 liikevaihtomme oli 487 miljoonaa euroa. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia, joka toimii 77 maassa.


www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/


 


– ISS on savuton työpaikka –