(Poistunut julkaisusta)

IV-asentajia Ouluun
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.10.2019

Oletko jo ehtinyt kartuttaa hieman ammattitaitoasi ja etsit uusia haasteita?


Haemme kahta ammattitaitoista IV - ASENTAJAA vahvistamaan tiimiämme Ouluun.
  
ISS:n kiinteistöjen ylläpitopalvelut tuottaa mm. liike-, teollisuus- ja julkisten kiinteistöjen teknisiä huolto-, korjaus- ja uudistamispalveluita. Vastuullamme on yhdessä kiinteistöhuoltomme kanssa varmistaa kiinteistöjen laadukas toiminta, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokas energiankäyttö. Palvelutuotteemme ulottuvat pienistä huolto- ja korjaustöistä kokonaisvaltaisiin kiinteistöpalvelusopimuksiin.
  
Työtehtäviisi kuuluu kiinteistöjen ylläpitoon liittyvät monipuoliset IV-huolto- sekä asennustehtävät kuten putkistojen ja IV-järjestelmien uudisasennus, saneeraus, pinta-asennustyöt sekä nuohous. Työ on vakituinen kokopäivä työ arkisin 7 – 15.30 välillä. Työ alkaa sopimuksen mukaan.

Tehtävän hoitaminen edellyttää LVI – asentajan perus koulutusta sekä jonkin verran kokemusta vastaavista töistä. Ilmastointijärjestelmien mittaus- ja säätötaidon katsomme eduksi kuten myös työturvallisuuskortin. B – ajokortti on välttämätön, oman auton käyttömahdollisuus helpottaa työssä käyntiä. Valitulle henkilölle tullaan tekemään suppea turvallisuusselvitys joka on hyväksyttynä edellytys työsopimukselle.


Toivomme, että olet itsenäiseen työhön pystyvä, oma-aloitteinen sekä asiakaspalveluhenkinen. Sinulla on myös hyvät yhteistyötaidot sekä halua kehittyä ja oppia uutta muuttuvan alan mukana.

Liity mainioon työporukkaamme täyttämällä hakemuksesi jo tänään osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 15.10.2019.

ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi , www.issworld.com , www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/


- ISS on savuton työpaikka –