(Poistunut julkaisusta)

IV-asentaja/eristäjä
Maximus Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.3.2018

Paikka ilmastointiasentajalle ja/tai eristäjälle.

Kokenutta IV-asentajaa haetaan Helsinkiin. Työ koostuu ilmastointilaitteiden ja putkien asennuksista, sekä monipuolisista eristystöistä, kuten laami, verkkomatto ja palosuojaeristyksistä. Mikäli sinulla on kokemusta kaikista mainituista työtehtävistä, niin hyvä, mutta emme vaadi niin kattavaa kokemusta. Otamme huomioon myös hakemukset, missä kokemusta on vain osasta mainituista töistä.

Voimassa oleva työturvallisuuskortti on etu, mutta koulutamme siihen tarvittaessa. 

Työ kestää ainakin tulevaan kesään loppuun asti, mutta mahdollisesti myös paljon pidempään. Tarjoamme kaikki tarvittavat varusteet ja työkalut. Palkka on neuvoteltavissa ja maksetaan kokemuksen mukaan.

Jos koet olevasi hakemamme ammattilainen niin lähetä hakemus/CV linkin kautta. Tai ota yhteys rekryymme 050 354 7444

Mikäli juuri tämä tehtävä ei ole sinulle sopiva, ota kuitenkin yhteyttä. Meillä on kattavat kontaktiverkostot ja yli 200 aktiivista rakennusalan yritystä asiakkaana, joihin voimme tarjota osaamistasi. Kaikki tiedot käsitellään luottamuksellisesti.

Maximus Oy on rakennusalaan keskittynyt johtava henkilöstöpalveluyritys, joka on tuottanut toimivia henkilöstöratkaisuja rakennusalan yrityksille jo vuodesta 2001 lähtien. Toimimme pääkaupunkiseudulla, Uudellamaalla sekä Pirkanmaan- ja Päijät-Hämeen alueella.