IV-asentaja
Caverion Suomi Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 8.9.2021

Etsitkö vastuullista ja luotettavaa työnantajaa, joka panostaa työturvallisuuteen ja työntekijöiden hyvinvointiin? Etsimme nyt tiimimme vahvistuksesi IV-asentajaa pääkaupunkiseudulle. Hae nyt ja liity Suomen viiden tuhannen caverin joukkoon! 

Työpäiväsi koostuvat IV-asennuksista etupäässä saneeraus ja modernisointi kohteissa.

Meillä pääset työskentelemään hyvässä ja ammattitaitoisessa porukassa! Caverionilla voit myös olla ylpeä yhteisestä työstä, jolla varmistetaan suorituskyky ja ihmisten hyvinvointi älykkäästi ja vastuullisesti. Pidämme toisistamme huolta panostamalla työturvallisuuteen sekä työhyvinvointiin, ja siitä näyttönä onkin alan pisimmät työsuhteet. Tarjoamme erinomaisten työvälineiden lisäksi hyvät henkilöstöedut, kuten liikunta- ja lounasedun sekä oman työterveyspalvelun.  Käy tutustumassa mahdollisiin kollegoihisi: https://rekry.caverion.fi/caverikirja/ 

Tehtävässä menestyäksesi sinulta löytyy aikaisempaa työkokemusta IV-alalta vähintään muutaman vuoden ajalta. Arvostemme soveltavan alan koulutusta, mutta se ei ole välttämätön. Olet tottunut haasteiden ratkaisuun ja oman toiminnan suunnitteluun. Kykenet toimimaan luontevasti asiakasrajapinnassa vaihtelevissakin olosuhteissa sekä itsenäisesti että osana tiimiä. Arvostamme myös pitkäjänteisyyttä ja halua sitoutua työhön. Odotamme, että sinulta löytyy B-ajokortti sekä mahdollisuus oman auton käyttöön.  

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta Jarkka Venäläinen, p. 050 466 7980, jarkka.venalainen@caverion.com.

Kiinnostuitko? Hae tehtävään 26.9.2021 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si oheisen linkin kautta. Haastattelemme hakijoita hakuaikana ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä. 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot