IV - asentaja

Nordic Henkilöstöpalvelut Oy
Tietoa tehtävästä

Nordic Henkilöstöpalvelut Oy – se palveleva perheyritys

Nordic Henkilöstöpalvelut Oy on vuonna 2003 perustettu henkilöstövuokraukseen ja rekrytointeihin erikoistunut kotimainen perheyritys. Meille Nordicissa tyytyväisyys on toimintamme kulmakivi, oli kyseessä sitten asiakasyritys tai oma työntekijämme. Teemme hartiavoimin töitä sen eteen, että työ kohtaa sen vertaisensa tekijän.

Me täällä Nordic Henkilöstöpalveluissa toivotamme sinut tervetulleeksi hakemaan kauttamme töitä sekä tulemaan osaksi kasvavaa perhettämme!

Haemme asiakasyrityksellemme ILMASTOINTILAITE -ASENTAJAA vakinaistuvaan työsuhteeseen


Asiakkaamme rakentaa erilaisia varasto- ja suojarakenteita
, joihin asennettaviin IV-koneisiin etsimme asentajaa. Kyseessä on vakituinen työ ja asiakkaamme kouluttaa sinusta alan ammattilaisen.


Toivomme hakijalta:
- Soveltuvaa rakennusalan koulutusta (LVI-asentaja, Talonrakennus)

- Työtä pelkäämätön ja reippaasti työhön tarttuva asenne.

- Kokemusta rakennustyömaalla toimimisesta.

- B-korttia

- Voimassa olevaa työturvakorttia


Työt alkavat sopimuksen mukaan huhtikuussa.

Toimithan nopeasti ja jätät hakemuksesi, jos olet kiinnostunut tehtävästä! Lisätietoja: Toni Asikainen 050 4707377

Jätä työhakemuksesi sähköisen hakujärjestelmämme kautta osoitteessa www.nordic.fi ja kerro samalla osaamisestasi, työtaustastasi sekä käytettävyydestäsi.


Katso myös muut avoinna olevat työpaikkamme. Etsimme jatkuvasti uusia työntekijöitä niin vakituisiin kuin määräaikaisiin työsuhteisiin. Jos et löytänyt tällä kertaa mitään itsellesi sopivaa, jätäthän meille avoimen hakemuksen. Olemme sinuun yhteydessä juuri sinulle sopivan työpaikan ilmaantuessa. Tervetuloa perheeseemme, tervetuloa töihin!

Yhteystiedot

Ilmianna kiinnostuksesi tai vinkkaa kaverille 15.4.2021 mennessä! Hakemuksen voit täyttää "Tutustu työpaikkaan" -linkin kautta.

Lisätietoja saat Toni Asikainen

Tutustu työpaikkaan
Tietoa työnantajasta