IV-asentaja
Caverion Suomi Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 10.2.2021
Oletko kiinnostunut työskentelemään osana mielenkiintoisia ja merkityksellisiä hankkeita, kuten OYS:n sairaalahanketta? Etsimme nyt ammattitaitoisia IV-asentajia loisto caveritiimimme vahvistukseksi Ouluun. Hae nyt ja liity Suomen viiden tuhannen caverin joukkoon! 

Tarjoamme sinulle vaihtelevan ja mukavasti haastavan työnkuvan yhdessä Caverionin suurimmista hankkeista. Meillä voit olla ylpeä yhteisestä työstä, jolla varmistetaan suorituskyky ja ihmisten hyvinvointi älykkäästi ja vastuullisesti – myös poikkeustilanteissa. Meidät tunnetaan myös vastuullisena työnantajana. Pidämme toisistamme huolta panostamalla työturvallisuuteen sekä työhyvinvointiin, ja siitä näyttönä onkin alan pisimmät työsuhteet. Tarjoamme erinomaisten työvälineiden lisäksi hyvät henkilöstöedut, kuten liikunta- ja lounasedun sekä oman työterveyspalvelun. Käy tutustumassa myös mahdollisiin työcavereihisi: www.caverion.fi/caverikirja

Tehtävässä menestyäksesi sinulla on vähintään kolmen vuoden kokemus IV-asennuksista. Alan koulutus katsotaan eduksi. Olet oma-aloitteinen ja pystyt työskentelemään niin itsenäisesti kuin tiimissäkin. 

Hae tehtävää 14.3.2021 mennessä jättämällä hakemuksesi ja CV:si oheisen linkin kautta. Haastattelemme hakijoita hakuaikana ja tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Caverionilta projektipäällikkö Marko Leinonen, p. 040 868 4743, marko.leinonen@caverion.com sekä Jani Sipola, p. 050 527 7934, jani.sipola@caverion.com. Eezy Henkilöstöpalvelut toimii Caverionin rekrytointikumppanina ja lisätietoja hakuprosessiin liittyen antaa HR-konsultti Lilli Toukola, p. 050 560 8665 tai sähköpostitse palvelukeskus.caverion@eezy.fi.
Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1424469
  • Tehtäväalue: Asennus ja huolto, Rakennusala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 14.3.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Oulu