IV-asentaja
ISS Palvelut Oy

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 17.11.2020

Etsimme itsenäiseen työhön kykeneviä IV-asentajia Uudellemaalle. 


ISS Kiinteistön ylläpitopalvelut tuottaa liike-, toimisto- ja teollisuuskiinteistöjen sekä julkisten kiinteistöjen teknisiä huoltopalveluita, korjauspalveluita ja uudistamishankkeita. Toimimme ympäri Suomen ja hyödynnämme palvelussamme mobiileja työkaluja, jotka tekevät toiminnastamme joustavaa. Asiantuntija-, ympäristö- sekä energia- ja ekotehokkuuspalvelut ovat keskeinen osa tarjontaamme. Teknisissä palveluissa työllistämme laajasti eri alojen ammattilaisia: esimerkiksi kylmä-, LVV ja IV-tekniikan taitajia. Yhdessä varmistamme kiinteistöjen laadukkaan toiminnan, hyvät käyttöolosuhteet ja tehokkaan energiankäytön.Tehtävässä vastaat kiinteistöjen ylläpitoon liittyvistä IV-asennustehtävistä eri asiakkuuksissamme Etelä-Suomen alueella. Työaika sijoittuu pääsääntöisesti arkipäiville ja päivävuoroon. 

Voit olla etsimämme henkilö, mikäli sinulla on soveltuva koulutus sekä useamman vuoden työkokemus  alan tehtävistä. Toivomme, että pystyt työskentelemään itsenäisesti, olet joustava ja omaat hyvät vuorovaikutustaidot. Alan ammattikortit ja pätevyydet, hyvä peruskunto, tietotekniset taidot, B- ajokortti ja suomen kielen taito ovat välttämättömiä työssä menestymisen kannalta. 

Tehtävään valitulle tullaan tekemään suppea turvallisuusselvitys, joka hyväksyttynä on edellytys työsuhteelle.


Miksi juuri meille töihin? Tarjoamme sinulle vakituisen työn lisäksi kunnolliset työvälineet ja ammattitaitoisen työyhteisön tuen. Meille ISS Palveluille työntekijöidemme tyytyväisyys ja ammattitaito on suurin voimavara, joten tarjoamme kehittymis- ja kouluttautumismahdollisuuksia niitä toivoville. Tartu tilaisuuteen ja löydä oma urapolkusi ISS:llä!


Hae tehtävään täyttämällä lomake oheisen linkin kautta 31.12.2020 mennessä. 


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2019 liikevaihtomme oli 421 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 7 956. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi toissa.iss.fi blogi.iss.fi issyritysvastuuraportti.fi

- ISS on savuton työpaikka -

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1400924
  • Tehtäväalue: Asennus/huolto, Kiinteistöala
  • Työsuhde: Vakituinen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 31.12.2020
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Espoo, Helsinki, Vantaa